Dnevni horoskop za petek, 13. oktobra 2023

12. oktober 2023

Dnevni horoskop za petek, 13. oktobra 2023

12. oktober 2023

Situacije, ki prihajajo bodo prijetne, zato se nikar ne ustrašite odvečnih obveznosti.

Delo bo tisto, ki vas bo osvobajalo ter vam nudilo občutek, da ste zelo koristni. Naredili si boste nove načrte, pri čemer se boste seveda ozirali tudi na bližnje. Prebudila se bo topla energija, ki je boste vsekakor deležni tudi zaljubljenci. Ugoden čas za razširjanje obzorij ter iskanje optimalnih rešitev, s katerimi bi si lahko olajšali marsikatero situacijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Počasi v določenem odnosu izgubljate potrpežljivost, zato se boste kljub mirnemu vplivu lune v tehtnici uprli in jasno ter glasno povedali, da ste sami gospodar svojih odločitev. 

BIK 
Na ljubezenskem področju vas čaka nekaj vznemirljivega, zato tisti, ki ste vezani ljubljeni osebi, vsekakor ponudite še eno možnost, saj komaj čaka nanjo. Tudi samskim ne bo dolgčas.

DVOJČKA 
Prijetno vam bo s tistimi, ki ne sežejo predaleč v vašo zasebnost, ampak se lahko z njimi pogovarjate o vsakodnevnih stvareh. Na področju čustev se boste v mislih dotaknili nekoga, ki ga že dolgo niste srečali.

RAK 
Pripomba nekoga od bližnjih vas lahko nekoliko zmede, saj njegov odgovor prinaša nepričakovane spremembe. Ne iščite izgovorov, da bi se izognili, saj gre za nekaj pomembnega.

LEV 
Sprostite se, saj se bosta z nekom dogovorila veliko hitreje, kot ste pričakovali. V kočljivih situacijah vas bodo zaradi energije lune v tehtnici spremljale zelo srečne okoliščine.

DEVICA
Priljubljeni boste, saj se boste z luno v tehtnici pripravljeni prilagoditi in se vsega lotiti na pravi način. Nekaj pomembnega vas ne bo preveč obremenilo, ker si še vedno lahko premislite.

TEHTNICA 
Prijaznost se vam lahko zaradi lune v vašem znamenju še kako obrestuje. Dobro se boste znašli tudi ob zadevah, ki zahtevajo popolno zbranost. Doma boste imeli zadnjo besedo.

ŠKORPIJON 
Če se boste zavedali lastnih napak, boste na lestvici osebne rasti lažje priplezali višje. Začutili boste, da se morate postaviti zase in prevzeti pobudo v kočljivih situacijah.

STRELEC 
Ves čas boste nemirni, v nenehnem pričakovanju, da se bo nekaj zgodilo. Odgovor na kočljivo vprašanje je kot na dlani, zato pazite, ne dovolite, da bi se zgodovina zopet ponovila. 

KOZOROG
Z energijo lune v tehtnici boste okusili ljubezensko srečo, zato odprite svoje srce. Optimizem vam lahko pomaga tudi v domačem okolju, kjer bodo določeni zelo slabe volje in zbadljivi.

VODNAR 
Z energijo tehtnice se prebuja navdih za poglabljanje v čustvene situacije. Sami presodite, kam vas najbolj vleče in nadaljujte po začrtani poti, seveda optimistično usmerjeni.

RIBI
Kjerkoli se boste nahajali, boste deležni veliko misli, idej in tudi veliko notranje napetosti. Če se boste pogovorili, se bo energija sprostila in le tako boste zavestno razumeli notranje dogajanje. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic