Britney Spears razkrila, da je splavila otroka Justina Timberlaka

18. oktober 2023

Britney Spears razkrila, da je splavila otroka Justina Timberlaka

18. oktober 2023

Čez nekaj dni bo izšla dolgo pričakovana knjiga pop princeske Britney Spears, v kateri razkriva več šokantnih podrobnosti iz svojega burnega življenja.

V medije prihajajo prve podrobnosti iz nove biografije Britney Spears, pri čemer trenutno najbolj odmeva razkritje, da je v času razmerja z Justinom Timberlakom splavila. Popzvezdnica je zapisala, da slavni pevec ni bil pripravljen postati oče ter da ji je takrat rekel, da sta premlada, da bi postala starša.

“Justina sem imela tako rada. Vedno sem mislila, da bova nekega dne imela skupaj družino. Do tega je prišlo veliko prej, kot sem pričakovala,” je razkrila v knjigi z naslovom The Woman in Me, ki prihaja na knjižne police 24. oktobra.

Ob tem je dodala, da Timberlaka novica, da je noseča, ni razveselila: “Justin vsekakor ni bil vesel nosečnosti. Rekel je, da nisva pripravljena na otroka v najinem življenju, da sva premlada.” Nato je še priznala:

“Ne vem, če je bila to prava odločitev. Če bi bilo prepuščeno samo meni, tega nikoli ne bi storila. In vendar je bil Justin tako prepričan, da noče biti oče.”

Foto: Profimedia

Justin ponovno na tapeti

Justin naj bi bil seveda zaskrbljen zaradi izida knjige, viri blizu njega pa so za ameriške medije razkrili, da ga to precej “žre”.

Povsem razumljivo, saj je bil precej očrnjen že ob izidu dokumentarnega filma Zgodba Britney Spears pred dvema letoma. V njem je bilo namreč prikazano, kakšnega javnega linča je bila Britney deležna, po tem, ko je Justin v intervjuju z Barbaro Walters namignil, da ga je Britney prevarala.

Po izidu dokumentarca so se mnogi spravili na Justina, češ, da je bil on pravzaprav kriv za javno ponižanje Britney, zato se ji je kasneje z zapisom na Instagramu opravičil: “Skozi mojo kariero nisem bil popoln, kar se tiče teh zadev. Vem, da je to opravičilo prvi korak in da se preteklosti ne da spremeniti,” je dejal.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic