Dnevni horoskop za ponedeljek, 13. novembra 2023

12. november 2023

Dnevni horoskop za ponedeljek, 13. novembra 2023

12. november 2023

Vse kar ste v preteklih dneh gradili in sestavljali se lahko kljub Mlaju zaradi neugodne konjunkcije ustavi.

Nikar ne odreagirajte takoj, počakajte, da se zadeve same skristalizirajo, ter da tudi za vas posije žarek upanja. Zanimalo vas bo vse, kar vas obkroža in obdaja, vendar je smotrno, da resničnost informacij še enkrat preverite. Razmišljajte v bolj živahnih odtenkih in lažje vam bo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Postali boste vešči umetnosti prepričevanja, in sicer s toplino in dobro voljo. Stavili boste na svoja mnenja, ponosni boste na svoja prepričanja, ki pa so lahko na trenutke precej idealistična.

BIK 
V negativnem smislu bo prisotna trma, še posebej ob kritikah ali pretirana občutljivost na vse, kar je manj kot pohvala. Kljub energiji Mlaja boste postali v določenih trenutkih mentalno arogantni.

DVOJČKA
Razmišljali boste v bolj drzni smeri. Počutili se boste samozavestni in odločeni, da izrazite svoje prave občutke. Bistveno je, da ste bolj kot običajno potrpežljivi do sebe in drugih.

RAK
Ne iščite napak pri ljudeh, ki so drugačni od vas. Raje se od njih nečesa naučite, morda tega, da ni dobro biti vedno v vseh situacijah tako zelo občutljiv. Zvečer si boste zaželeli dobrega filma. 

LEV
Ker bosta intelekt in ego tako tesno povezana, bo sposobnost ločevanja dejstev od fikcije nekoliko oslabljena. Najboljši način za obvladovanje notranje napetosti bo iskanje navdiha.

DEVICA 
Izžarevali boste toplino in karizmo, ki pritegne ljudi. To vam daje prednost, da vas bodo ljudje spustili blizu in vam zaupali. Lažje kot običajno boste sklepali prijateljstva, saj boste veliko bolj odprti.

TEHTNICA
Ustvarjalnost se bo prepletala z določeno mero pridiha in dramatike. Končno boste na vseh področjih bolj strastni in navdušeni. Spremljal vas bo prefinjen način, s katerim boste predstavljali svoje ideje.

ŠKORPIJON
Podrobnosti vas tokrat ne bodo zanimale, raje se boste osredotočali na širšo sliko in  prebujali napredne ideje. Iskreno se boste želeli izražati v vseh pogledih ter se počutili navdihnjene. 

STRELEC
Iskali boste edinstvene in uporniške načine, da pokažete, koliko ste vredni in česa si želite. Bodite previdni, da se zaradi preveč svobodnega izražanja ne zapletete v prepire, zato preden spregovorite, še enkrat razmislite

KOZOROG 
Psihično boste bolj močni, samozavestni in trdni, kar lahko izkoristite, da se osebnostno pomaknete naprej. Znali boste učinkovito komunicirati s svojimi sodelavci in prijatelji ter poiskati prave rešitve.

VODNAR
Z lahkoto boste uporabljali svoje komunikacijske sposobnosti za napredek. Iskali boste družbo pametnih in aktivnih ljudi ter hvaležno občinstvo. Če bodo od vas pričakovali, da se ukvarjate s podrobnostmi, lahko postanete nemirni.

RIBI
S simpatičnim nastopom boste pritegnili pozornost mnogih ljudi, tudi tistih, ki vam lahko pomagajo na profesionalni plati. Zbijali boste šale, samo da bi druge nasmejali in se imeli lepo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic