Adele bo lansirala novo znamko, s katero bo konkurirala Kim in Kylie

16. november 2023

Adele bo lansirala novo znamko, s katero bo konkurirala Kim in Kylie

16. november 2023

Priljubljena pevka naj bi zaplavala v kozmetične vode.

Adele je očitno pripravljena svoj talent pokazati še zunaj glasbene industrije. Ameriški mediji namreč poročajo, da bo v kratkem lansirala kozmetično linijo, ki naj bi se osredotočala predvsem na ličila, ki jih slavna britanska pevka obožuje.

Upamo si ugibati, da bo znamka vključevala izdelke, s katerimi bodo tudi njeni oboževalci lahko dosegli Adelin prepoznavni videz: do popolnosti zasenčene linije obraza, zadimljene in naličene oči ter zapeljivo definirane ustnice.

Foto: Instagram @adele

Prijavila je “specializirane oblikovalske dejavnosti”

Glede na vloženo dokumentacijo pri odprtju lepotne znamke bo zvezdnica lahko prodajala tudi izdelke za nego telesa, parfume, nakit in celo spodnje perilo. Ko je namreč prijavila ustanovitev svojega novega podjetja, je naravo poslovanja opisala kot “specializirane oblikovalske dejavnosti”.

Njen agent je bil glede novega poglavja slavne pevke sicer še zelo skrivnosten, pri čemer je le potrdil, da bo segalo izven glasbenih voda in da “ne bo nekaj, kar počnejo drugi,” ter da tudi “Adele sama tega še nikoli ni počela”.

Foto: Instagram @adele

Sicer pa kozmetične znamke postajajo vse bolj priljubljene med zvezdniki in vplivneži. Umetnice, kot so Rihanna, Selena Gomez, Lady Gaga, Kylie Jenner in Jennifer Lopez, so s svojimi linijami izdelkov za nego kože zaslužile že na milijone.

Adelini oboževalci tako nestrpno pričakujejo, kakšnega asa ima v rokavu za svojo novo znamko.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic