Dnevni horoskop za ponedeljek, 20. novembra 2023

19. november 2023

Dnevni horoskop za ponedeljek, 20. novembra 2023

19. november 2023

Dan, v katerem se bodo mešale energije vodnarja, rib, Prvega krajca in konjunkcije prinaša veliko zanimivega ter nekaj obremenilnega.

Iskali boste primerne izhode, se borili za svoj prav ter delili pomembne stvari z drugimi. Za marsikateri uspeh ali rešeno zadevo se boste lahko zahvalili svoji iznajdljivosti. Razveselila vas bo možnost ugodne rešite zadev, ki se kopičijo ter vas obremenjujejo že nekaj časa. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Finance ne bodo pritekle ob roku, ampak bodo zamujale, kar vas lahko v trenutku močno obremeni. Reši vas lahko dober prijatelj. Na čustvenem področju boste imeli več sreče.

BIK 
Na zdravstvenem področju se vam kaže nekaj utrujenosti, ki jo boste najlažje premagali s športnimi aktivnostmi in zdravo prehrano. Veliko se boste družili, saj vam samota ne bo všeč.

DVOJČKA
Vaše zamisli se bodo končno začele premikati naprej. Dobili boste potrditve, povezane s preteklim delom. Zazdelo se vam bo, da vam je veliko ljudi naklonjenih, kar vas bo razvedrilo.

RAK
Vse zadeve, ki ste jih nameravali rešiti, se bodo ali zakomplicirale ali začasno zaustavile. Najprej si boste morali narediti dober načrt, kako naprej, da vas situacije ne odvrnejo od začrtane poti.

LEV 
Dobili boste simpatičen navdih za nekaj novega. Zazdelo se vam bo, da morate poskrbeti zase in za svoje poslovne zadeve, ki so v zadnjem obdobju nekoliko v zaostanku.

DEVICA
Ljubezenske zadeve se bodo z energijo Prvega krajca počasi začele reševati v pozitivni smeri, saj ste končno prišli do točke, ko ste bolj stabilni in lažje sprejemate odločitve.

TEHTNICA
Večkrat se pritožujete, da vam v poplavi obveznosti in hitrega tempa zmanjkuje časa za posedanje s prijatelji, razvajanje in početje svojih najljubših opravil. Mogoče je čas, da prenehate jamrati.

ŠKORPIJON
Priznali si boste, da se vam določene zadeve podirajo, ne glede na dejstvo, da se vi trudite po vseh močeh. Počasi se vrstijo spremembe, ki vam prinašajo več sreče in pozitivne energije.

STRELEC 
Občutek imate, da vam stvari ne gredo dobro od rok oziroma da se vedno znajdete na nepravem mestu. Verjemite, da je razlog samo to, da v določeni situaciji niste bili dovolj pazljivi.

KOZOROG
Odreagirajte spontano in diplomatsko, v nasprotnem primeru se vam obetajo manjše težave. Deležni boste podpore sodelavca, ki popolnoma razume kaj trenutno doživljate.

VODNAR
Situacije, ki se vam bodo ponujale, bo treba zagrabiti in jih negovati. Tudi na poslovnem področju se vam obetajo prijetne priložnosti, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. 

RIBI
Prenehajte iskati razloge za slabo voljo, ampak se samo malo bolje organizirajte in uspelo vam bo izpeljati vse načrtovano. Tudi preobilica prostega časa ne bo ustrezna izbira.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic