Dnevni horoskop za petek, 1. decembra 2023

30. november 2023

Dnevni horoskop za petek, 1. decembra 2023

30. november 2023

Prehod Merkurja v znamenje kozoroga nakazuje, da dejstvo, da delate napake, zagotavlja svobodo, ki je potrebna za odkrivanje novih stvari.

Pogajanja ter medsebojni stiki bodo zaznamovali dogajanje, ki bo obarvano z drznimi prijemi ter koraki. Manj, kot jih boste poudarjali na ves glas, manj ljudi jih bo sploh opazilo in lažje se boste spoprijeli ter soočili z njimi. Če boste naleteli na oviro ali odpor, boste znali poiskati ustrezno rešitev. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Težave, o katerih boste razmišljali, niso vaša skrb, zato ne izgubljajte časa z njimi, raje se že dopoldne, ko se bo luna še nahaja v raku, poglobite sami vase ter v situacije, ki se vas dejansko tičejo.

BIK
Skozi dopoldne, ko se bo luna še nahajala v raku, zaradi pretirane občutljivosti ravnajte z vsemi v rokavicah. To bo edini način, da se izognete raznim napetim situacijam ter sporom.

DVOJČKA
Bolj kot logiki, razumu in izkušnjam boste zaupali srčnim vibracijam. Zadovoljen nasmeh z druge strani bo dokaz, da delate prav ter da vas sprejemajo takšne, kot ste, nasmejane in radovedne.

RAK
Začetek dne, ki ga bo spremljala luna v vašem znamenju bo obarvan s čustvenimi vibracijami. Bližnji bodo malce zmedeni, saj se boste zelo različno odzivali na njihove komentarje.

LEV
Najnovejše spremembe se bodo s prehodom lune v vaše znamenje dobro obnesle, pri tem pa se bo povečala tudi motivacija. Končno se vam bo na obzorju prikazal cilj, po katerem hrepenite.

DEVICA
Svoje nezadovoljstvo boste izražali na glas, zato se ne čudite, če vas bo kdo označil, da preveč nergate. Poskušajte prebuditi več taktnosti, ker ni vse tako slabo, kot se vam morda zdi.

TEHTNICA 
Marsikaj se bo s prehodom lune iz občutljive v pogumno fazo spreminjalo, tudi razpoloženje. Če se boste glede pomembnega vprašanja odločali v nedogled, vas bo utrudilo. 

ŠKORPIJON 
Priznajte si, da ste šli v določeni situaciji že predaleč, zato se čim prej oddaljite od vseh vpletenih, saj se vse skupaj lahko samo še bolj zaplete. Delovati iz trenutka v trenutek bo najboljša rešitev.

STRELEC
Čeprav imate pred seboj zastavljenih nekaj pomembnih načrtov, se vam res nikamor ne bo mudilo. Imate vse možnosti za ugoden izid določene situacije, zato ostanite diplomatski in prodorni.

KOZOROG
Napetost se bo naselila v zasebne odnose, povzročili boste nekaj manjših prepirov, ki jih lahko rešite z izčrpnim pogovorom. Bodite bolj strpni, le tako boste prebrodili manjšo krizo.

VODNAR
V službi bi se morali čim prej dogovoriti glede novih pogojev, saj vas nekdo ves čas opazuje in išče možnost, da vas prehiti. Če vam bodo karkoli očitali, pazite, da se ne boste spustili na osebno raven.

RIBI 
Poskrbite, da boste ves čas prijetno zaposleni, pri tem pa ne pozabite, da mora naporom slediti tudi kakšna nagrada. V večernih urah prehajate z energijo leva v bolj sproščeno stanje.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic