Ugotovili smo, kaj imata skupnega Tjaša Kokalj in ‘Batmanova’ izbranka

05. december 2023

Ugotovili smo, kaj imata skupnega Tjaša Kokalj in ‘Batmanova’ izbranka

05. december 2023

Naša priljubljena vplivnica in britanska igralka imata enak okus …

Najprej nas je v novi kreaciji nove H&M-ove kolekcije H&M Studio Holiday Capsule povsem očarala Tjaša Kokalj Jerala, ko je dih jemajočo temnordečo voluminozno pravljično obleko iz čipke, tila in svile oblekla na podelitev modnih nagrad revije Elle.

Foto: H&M

Naša priljubljena vplivnica je razkrila, da se je v njej počutila kot princesa, obleko pa je opisala kot naravnost poetično in čutno.

Foto: H&M
Foto: H&M

Le nekaj tednov kasneje pa se je izkazalo, da ima britanska igralka Suki Waterhouse enak okus kot Tjaša in očitno tudi enako žilico, da je treba to pravljično obleko obleči za res poseben dogodek.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Suki, ki z ‘Batmanom’ Robertom Pattinsonom trenutno pričakuje prvega otroka, se je v njej pojavila na podelitvi modnih nagrad 2023 Fashion Awards v Royal Albert Hall v Londonu. Nosečnica je očitno uživala v kreaciji, ki jo je kombinirala z ujemajočimi rdečimi salonarji subtilnim nakitom.

Foto: H&M

“Vedno je vznemirljivo praznovati skupne dosežke modne industrije na tem letnem srečanju in obleči nadarjeno Suki Waterhouse v očarljiv videz iz naše prihajajoče kolekcije H&M Studio je zelo poseben občutek,” je ob tem povedala Ann-Sofie Johansson, kreativka svetovalka in vodja oblikovanja ženskih oblačil pri H&M.

Suki s predstavnicama H&M, Ann-Sofie Johansson (levo) in Kathrin Deutsch. (Foto: H&M)

Suki je sicer nosila nekoliko prirejeno različico obleke iz najnovejše H&M-ove praznične Studio kolekcije.

H&M Studio je H&M-ova najbolj usmerjena, modno napredna ponudba. Kolekcije, ki so bile prvič predstavljene leta 2013, razvija posebna oblikovalska ekipa v Stockholmskem ateljeju blagovne znamke.

H&M Studio Holiday Capsule bo na voljo na hm.com od 7. decembra dalje.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic