Našli smo potice, ki so kot domače – a cenejše od doma pripravljenih!

14. december 2023

Našli smo potice, ki so kot domače – a cenejše od doma pripravljenih!

14. december 2023
Foto: Mlinotest

Našli smo potice, ki so kot domače – a cenejše od doma pripravljenih!

14. december 2023

Vsi se strinjamo – potice so kraljice prazničnih sladic! A kot so slastne, so tudi lahko tudi težavne za peko in zahtevajo mnogo kilometrine za štedilnikom. Prepogosto je lahko testo preveč zapečeno ali pa skorja odstopi od nadeva.

Vendar obstajajo potice, ki so tiste prave domače in bodo vedno izvrstnega, pristnega okusa. Spoznajte Mlinotestove potice, ročno delane, z bogatimi nadevi in vedno prave domače.

Ni bolj zlate od Mlinotestove Zlate potice

Lahko imate še tako zlate namene, potica se vam kaj hitro lahko izneveri. Zato zaupajte Mlinotestovi Zlati orehovi potici s pravim maslom. Mlinotestovi mojstri peke skrbno zamesijo kvašeno testo z maslom, izbirajo najboljše orehe in natančno zavijejo potico z bogatim nadevom. Za vrhunec in pravi, domači videz pa jo položijo v okrogel pekač – potičnik, z narebrano steno in luknjo v sredini.

Mlinotest potica pa ni le za pogostitev domačih – s svojo lično praznično embalažo je tudi lahko popolno darilo za vse vam bližnje.

Foto: Mlinotest

Mlinotestova Orehova potička za vse, ki ljubimo tradicijo

Le kdo med nami nima prijetnih spominov trenja orehov skupaj z našimi mamami in babicami? Da bi si kar največ časa prihranili za obujanje spominov, a obenem uživali v pravem domačem okusu, si letos lahko privoščimo Mlinotestovo Orehovo potičko!

Praznična orehova potička je ročno izdelana, z bogatim nadevom in lično pakirana v praznični embalaži.

Foto: Mlinotest

Za ljubitelje malce drugačnega je tu Mlinotestova Kokosova potička

Ali ste vedeli, da obstaja prek 40 različnih receptov za potico? Mnogi med nami si tako praznike radi popestrimo tudi s potico z okusom kokosa. Mlinotestovo Kokosovo potičko odlikuje bogat in sočen kokosov nadev, ročna izdelava in ravno pravšnje razmerje med testom in nadevom. Primerna je tako za tiste, ki si želijo novih okusov potic, kot tudi za vse, ki se oreščkom izogibajo.

Foto: Mlinotest

Pirina orehova potica je lepa za oči (in lažja za želodec!)

Potica najde svoje mesto na vsaki bogato založeni praznični mizi. Vendar nam zaradi nje kaj hitro zmanjka prostora za uživanje v drugih kulinaričnih mojstrovinah. Ravno zato lahko bližnjim ponudimo ali podarimo Mlinotestovo Pirino orehovo potico.

Testo pirine potice je narejeno izključno iz pirine bele moke. Najpomembnejša in najboljša lastnost pire je zagotovo njena vsebnost beljakovin, ki so lažje prebavljive v primerjavi s pšeničnimi. Testo pirine potice je narejeno izključno iz pirine bele moke.

Foto: Mlinotest

Mlinotestove potice so kot domače – a cenejše od doma pripravljenih!

Bogato nadevana potica lahko tudi veliko stane. Že sam nakup sestavin lahko znaša več kot 20 evrov. Veliko stane pa tudi naš čas, še posebej med prazniki, ko že tako izkoristimo vsako priložnost za druženje in zabavo. In tudi tu nas prepričajo Mlinotestove potice.

Za njih je treba odšteti bistveno manj, pa še vedno se lahko zanesemo na njih, da bodo ravno tako kot morajo biti – prave domače!

Style. Več novic