Dnevni horoskop za četrtek, 14. decembra 2023

13. december 2023

Dnevni horoskop za četrtek, 14. decembra 2023

13. december 2023

S konjunkcijo med Luno in Merkurjem prihaja čas soočenj, čas v katerem lahko uredite medsebojne odnose in napredujete na osebnem področju.

Mikale vas bodo kreativne dejavnosti, s katerimi boste izražali svoje počutje. Ne iščite težav tam kjer jih ni in ne izpostavljajte tem, ki so kočljive ali celo ranljive. Težjim in kompliciranim nalogam se boste brez slabe vesti in izgovorov tokrat izognili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na čustvenem področju se boste zaradi lune v znamenju kozoroga držali znanih poti, ki bodo stabilne. Če imate kakšno možnost, si vzemite trenutek samo zase, všeč vam bo.

BIK
Takoj vam bo jasno, kaj bi nekdo rad od vas, kljub temu boste želeli; da se potrudi. Na finančnem področju lahko pričakujete nesebično pomoč. Morda bo šlo zgolj za nasvet ali pa za konkretno dejanje. 

DVOJČKA
Imeli boste preveč dela sami s seboj ter s popravljanjem karierne situacije, da bi se sploh ukvarjali z drugimi. Ljubezensko dogajanje se bo pomikalo od nežnosti k bolj strastnim prijemom.

RAK
Za nekoga od bližnjih si boste brez slabe volje vzeli več časa in energije. Po eni strani se boste zelo trudili, po drugi strani pa se boste tudi sami težko zbrali ob nepredvidljivem dogajanju. 

LEV
Nekateri levi in levinje se boste poglabljali v odnose, ki niso najbolj stabilni. Drugi boste prekipevali od dobre volje. Denarne skrbi vam ne bodo dale miru, o njih se boste želeli pogovoriti.

DEVICA
Čeprav ne boste najbolje razpoloženi, se boste trudili, da se boste, kjerkoli se boste nahajali, z vsemi lepo razumeli.  Če morate prebiti led v kočljivi situaciji, izberite bolj zanimivo tematiko.

TEHTNICA
Poskusite kljub luni v znamenju kozoroga vse, kar se dogaja, jemati bolj lahkotno ter z zavestjo, da se stvari lahko spremenijo tudi v zadnjem trenutku, ko to najmanj pričakujete. 

ŠKORPIJON
Ni vam treba preveč analizirati, saj se bodo odgovori, po katerih že nekaj dni hrepenite pokazali spontano. V ljubezni prihaja danes v vaše naročje zelo strastna novost. 

STRELEC
Čustvenim vibracijam boste posvetili več pozornosti kot v zadnjem času, ne glede na to, ali ste vezani ali pa še iščete sorodno dušo. Odložite nekaj obveznosti, ki niso ključnega pomena.

KOZOROG
Bodite samoiniciativni in pogumni, saj boste le tako lahko še hitreje uspeli. V ozračju bo energija, ki krepi pogum in vam omogoča rast in razvoj, predvsem na področju kariere in denarja.

VODNAR
Samski vodnarji in vodnarke se ne boste mogli odločiti, zato se lahko znajdete v nevarnosti, da boste v spletnih klepetalnicah nestrpno, brez prav zasnove klikali napačne obraze.

RIBI
Kljub finančni stabilnosti, ki jo poudarja energija lune v kozorogu, se bo pojavil nepredvidljiv dejavnik na finančnem področju, ki vam bo povzročil nekaj zapletenih situacij. 

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic