Dnevni horoskop za petek, 22. decembra 2023

21. december 2023

Dnevni horoskop za petek, 22. decembra 2023

21. december 2023

Zaradi konjunkcije Sonca v povezavi z Merkurjem se bo um osredotočal na komunikacijo ter hitre korake, ki lahko prebudijo močno željo po tveganju.

Zaznali boste mentalno budnost, aktivno razmišljanje, prilagodljivost in radovednost. Uspevalo vam bo uravnoteženje potencialno nasprotujočih si strani, sposobni boste tudi bolj objektivnega svetovanja. Spoštovali vas bodo predvsem zaradi prijaznosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prisluhnite, ne da bi nekoga prekinjali, kar bo z energijo lune v biku lažje kot v preteklih dneh. Dan bo odličen za dajanje pobud. Če vas v službi čakajo novi projekti, nikar ne odlašajte več.

BIK 
Nikar ne bodite več zaprti v okvirje, saj le tako ne opazite bolj barvitih odtenkov. Za težje opravilo, ki se bo pojavilo naključno boste vsekakor dovolj energični, zato dvome čim prej na stran.

DVOJČKA
Prijatelje boste poskusili prepričati v nekaj, kar vas je v zadnjem času popolnoma prevzelo. Dobro bi bilo, da bi omogočili odločitev po lastni presoji, saj jim to, kar predlagate, ne bo najbolj všeč. 

RAK
Današnji občutek, ki se bo prebudil, vas bo potegnil v pravo smer, v tisto, ki si jo že dlje časa želite. Intuicija bo danes zelo močna, prihaja tudi priložnost, da nekoga navdihnete v prijetni smeri.

LEV
Čeprav boste želeli v miru razmisliti katero pot ubrati, bodo informacije ves čas silile na plano in spreminjale tok dogajanja. Oseba, ki ne zna odnehati v zvezi z zoprno situacijo vam bo šla močno na živce. 

DEVICA
Čisto naključno boste naleteli na težavo, ki jo boste želeli takoj in na učinkovit način odpraviti. Nikar ne rinite z glavo skozi zid, saj bo vse skupaj od vas zahtevalo premišljen in odgovoren pristop.

TEHTNICA
V zvezi s finančnimi zadevami boste zaradi pretekle zoprne situacije dokaj nezaupljivi. Iskali boste varne opcije in nervozno kalkulirali vse, kar se vam bo pojavilo. Pomembno bo, da ne pretiravate.

ŠKORPIJON
Brez pripomb se boste prilagajali spremembam v zadnjem trenutku, kar bo nekoga zelo presenetilo, saj običajno ne popuščate. Dokažite tistim, ki vam niso verjeli, da ste iskreni in pošteni.

STRELEC
S pomočjo odlične intuicije, ki jo bo prebudila luna v biku, se boste spomnili, česa v resnici še niste zaključili. Na trenutke boste sicer napeti in neučakani, toda tega vam nihče ne bo zameril.

KOZOROG
Ponudili boste pomoč, vendar v resnici ne boste zainteresirani, saj vas po drugi strani čaka mnogo stvari, pri katerih vam nihče ne more ničesar olajšati. Pomembno bo, da ostanete optimistični.

VODNAR
Prebudilo se bo zadovoljstvo, ki ga pričakujete že nekaj časa, saj boste dobili informacijo, da ste nekaj naredili več kot odlično. Na področju ljubezni storite nekaj spontanega in izvirnega. 

RIBI 
Precej bolj zagnani boste kot običajno, zato se boste začeli ozirati za novimi priložnostmi. Pravila vas bodo dolgočasila, bolj vam bodo na kožo pisani nenavadni in drastični prijemi.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic