Dnevni horoskop za nedeljo, 24. decembra 2023

23. december 2023

Dnevni horoskop za nedeljo, 24. decembra 2023

23. december 2023

Pričakujte zanimive osebne interakcije z brati in sestrami, ter ostalimi družinskimi člani.

 Z vsemi se boste zlahka povezali, še posebej v domačem okolju. Zaznati bo intelektualne in domišljijske sposobnosti ter pozitiven odnos do prebiranja  in deljenja življenjskih izkušenj. Podarjena vam bo priložnost, da ponudite sočutno razumevanje tistim, ki si to zaslužijo in presenetite s kakšno razigrano mislijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
S prebujanjem preteklosti sami povzročate prepire v domačem okolju, zato se z energijo lune v znamenju dvojčkov razbremenite. Priprave na večerjo bodo prijetne, vse vam bo uspelo tako kot je treba.

BIK
V odnosih z družino boste kljub prazničnim energijam zaradi lune v dvojčkih nemirni. Najbolj vas bo zmotilo, da se ponavljajo stvari, ki so vas že velikokrat spravile s tira in povzročile konflikt. 

DVOJČKA 
Ker ne marate tega, da se drugi ne držijo dogovorov, nikar ne razmišljajte, da bi se dogovoru, ki ste ga pred kratkim sklenili, danes izognili. Oseba, od katere nekaj pričakujete, čaka, da jo pokličete. 

RAK
Če boste naredili korak naprej, kljub temu ne boste čisto prepričani, kaj je za vas dobro in kaj ne. Nekoga od domačih boste prosili, da vam, če boste preobremenjeni priskoči na pomoč.

LEV
Na vsak način boste želeli ugajati, svojim čustvom boste dovolili, da se vpletejo in vplivajo na odločitve. Razpoloženje ob skupni večerji bo zaradi lune v znamenju dvojčkov odlično.

DEVICA
S povezovanjem boste lažje našli svojo srečo. Popaziti morate na tiste zadeve, ki vas bremenijo in doumeti, da se je treba v smeri dobrih družinskih odnosov tudi kdaj prilagoditi.

TEHTNICA
Potreba po pohvali in priznanju bo tisto, o čemer boste med večerjo razmišljali. Nikar ne bodite užaljeni, če se bo vse skupaj zavrtelo v čisto drugo smer. Bodite odprti za razna vprašanja. 

ŠKORPIJON
Pazite zaradi energije lune v dvojčkih na ton glasu in se že dopoldne dogovorite, kdo bo v domačem okolju kaj opravil. Čas vas bo priganjal, zato tisto, kar je zelo zahtevno raje prihranite za drugič.

STRELEC
V kuhinji vam uspevalo vse, česar se boste lotili, zato boste zvečer pokali od ponosa in čakali, če vas bo kdo pohvalil. Raziskovanje bo tisto, ki vam bo prišlo na misel, ko bo nekdo omeli neznane poti.

KOZOROG 
Že nekaj časa delate na tem, da bi rešili družinske odnose in boljše možnosti, kot jo imate sedaj, dolgo več ne bo, zato se pripravite na pogovore, ki bodo morda vsebovali tudi kakšno solzo.

VODNAR
Poskrbeli boste, da boste v domačem okolju delovali optimistično. Poseben premik, ki ga bo povzročila energija lune v znamenju dvojčkov, bo tisti, skozi katerega boste dobili dobro energijo.

RIBI
Naj vas ne bo strah, da bi se na večerji karkoli zapletlo, saj bi bil ta popolnoma odveč. Pomembno bo tudi, pogledati na zadeve iz drugega zornega kota in vnesti nekaj pozitivne energije.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic