Dnevni horoskop za ponedeljek, 8. januarja 2024

08. januar 2024

Dnevni horoskop za ponedeljek, 8. januarja 2024

08. januar 2024

Delovali boste nekoliko bolj razpršeno, ne glede na to, kaj vas čaka in kam ste usmerjeni. Težko se bo na področju kariere s konjunkcijo med Luno in Venero osredotočiti, ker se bo vedno našlo nekaj bolj zanimivega, kar bi lahko pritegnilo vašo pozornost.

 Od vas bodo zahtevali hitre odločitve, kar vas lahko notranje obremeni. Pozitivne misli bodo najboljša rešitev. (Vir: Horoskop.si)


OVEN 
Na ljubezenskem področju boste nekoliko v dvomih, saj se bo nepričakovano pojavila simpatična oseba, povezana s preteklostjo. Imejte pripravljene močne argumente, ki vas bodo rešili.

BIK
Vaš čut za to, da se pomaknete naprej, bo stopil v ospredje, uporabili boste tudi več kreativnosti. Ni vse v moči, tudi taktika in spretnost lahko vodita k uspehu in nagradi.

DVOJČKA 
Znašli se boste ravno na nasprotnem bregu kot ostali. Poskrbite za to, da ne boste ves čas zahajali v prepire z drugimi, kajti to vam prinaša le slabo voljo. Raje pomislite na nekaj lepega.

RAK 
Zopet bo vse dišalo po obveznostih, kar vas lahko malce prestraši, po drugi strani pa prebudi. Sprejmite, da drugi morda razmišljajo drugače, zato ni razlogov, da bi na nekoga preveč pritiskali.

LEV
Preverite svoje materialne zmogljivosti, saj prihaja občutek, da ste na nekaj pozabili. Vsekakor pa ostanite umirjeni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala spontano.

DEVICA 
Ubogljivost vam bo prinesla na področju kariere napredek in ustreznejše pogoje. Pogum in dobra volja vas bosta zaradi energije lune v znamenju strelca spremljala na vsakem koraku.

TEHTNICA
Nekdo od domačih bo povzročil pravi kaos, ki se mu boste lahko umaknili z iskrenostjo in pozitivnim razmišljanjem. Mnenja drugih vam ne bodo ustrezala, niti vas ne bodo preveč zanimala.

ŠKORPIJON
Ne čakajte in se ne obirajte, namesto da bi storili korak v smeri svojih odločitev. Ne boste imeli ne želje ne energije, da bi poslušali nekoga, ki misli, da ve veliko več kot vi.

STRELEC
Planeti bodo na vaši strani, zato lahko pričakujete ogromno romantičnih in prelepih trenutkov, še posebej tisti, ki ste vezani. Tudi posel bo potekal nemoteno, rezultati bodo pozitivni.

KOZOROG
S svojo neizmerno očarljivostjo boste rešili toliko težav, da se boste lahko naslonili nazaj in se vsemu, kar se je odvijalo v preteklosti le nasmehnili. Prijetno presenečenje se bo zgodilo nepričakovano.

VODNAR 
Tokrat vam bo šlo zelo dobro od rok prilagajanje. Tisti, ki ste samski, se boste pričeli odzivati na komplimente s strani prijetne osebe nasprotnega spola. Vezani, razveselili se boste poglobitve razmerja.

RIBI 
Uspešni boste predvsem v pogovorih, s katerimi ste zaradi neljube vsebine nekoliko odlašali. Poti so vam odprte, le odločiti se morate, kar vam tokrat ne bo težko, saj boste z luno v strelcu spontani.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic