Dnevni horoskop za ponedeljek, 15. januarja 2024

15. januar 2024

Dnevni horoskop za ponedeljek, 15. januarja 2024

15. januar 2024

Spustite s pomočjo konjunkcije med Luno in Neptunom malce visoka pričakovanja in prenehajte pričakovati, da se bodo vsi strinjali z vami.

Odprto komunikacijo bo najbolj koristno uporabiti na področju ljubezni, kjer si boste želeli raziskati globine in poiskati odgovore na svoja vprašanja. Konflikti niso najboljša izbira, saj lahko prebudijo stres in vas postavijo v zoprno pozicijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ko bo ranjen vaš ponos, se lahko zelo hitro razjezite, zato bodo načini, kako se notranje umiriti več kot dobrodošli. Iskali boste nove prijeme in morda našli nekaj, kar vas bo resnično sprostilo.

BIK 
Postali boste bolj samozavestni kot prej in zidovi se bodo počasi rušili v smeri, da razvijete svoj pravi jaz. Prihajajo veliki preobrati v odnosih na področju družine, partnerstva ali prijateljstva.

DVOJČKA 
Zelo pomembne bodo za vas sanje, ideali in osebne povezave. Imeli boste še več zaupanja vase, pa tudi v druge, kar bo bistven element pri izpolnjevanju pomembnih načrtov. 

RAK 
Če iščete ljudi, ob katerih bi se dobro počutili, bi se morali srečevati s tistimi, ki ne nergajo in se ne pritožujejo nad vsem. Prebudilo se bo nekaj prestiža, moči in spoštovanja.

LEV 
Tisti, ki ste v resni vezi, boste začutili, da je čas za naslednji korak. Nepremišljena poteza bo podrla nekaj vaših sanj in vas usmerila v tehten razmislek v zvezi s finančnim področjem.

DEVICA 
Prihaja povečana samostojnost, s katero boste v medsebojnih odnosih lažje krmarili.  V odnosih so z energijo lune v znamenju rib nakazane poglobitve, še posebej v čustvenih, ki so se začeli pred kratkim.

TEHTNICA 
Na površje prihajajo skrivnosti in resnica povezana z domom in ostalimi področji, soočiti se bo treba in odreagirati, v nasprotnem primeru se vam bodo kopičile neprijetne obremenitve, saj vam odnosi veliko pomenijo.

ŠKORPIJON 
Občutek, da se morate prilagajati, vas bo spremljal ves čas. Prihaja možnost, da se znebite občutka odvisnosti in končno naredite nekaj zase. Najbolj naklonjen bo dan tistim, ki se izobražujete.

STRELEC 
Na podlagi izkušenj, ki lahko najprej delujejo kot ovire, lahko pridobite izredno podlago na poti k stabilnosti. Čeprav boste, ko se boste odločili delati na sebi učinkovit, boste notranje na trenutke nestrpni.

KOZOROG 
Popolnoma vas bodo pritegnila področja, ki raziskujejo osebnost, postavljali si boste številna vprašanja, kar vas vodi k temu, da senca ne bo več tako negativna. Prihajajo priložnosti, da izkoristite svoje izkušnje iz preteklosti.

VODNAR 
Pokazali boste svojo ustvarjalno, intuitivno in duhovno višjo plat. Tematika, povezana s kulturo bo z energijo lune v znamenju rib dobra priložnost za rast z enako mislečimi.

RIBI 
Intelektualne besedne igre, ki predstavljajo izzive, bodo nujne, da se boste počutili izpopolnjeno. Družabno življenje bo v dobrem stanju. Ko boste nemirni ali nezadovoljni, boste ves čas hrepeneli po neodvisnosti.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic