Dnevni horoskop za četrtek, 25. januarja 2024

24. januar 2024

Dnevni horoskop za četrtek, 25. januarja 2024

24. januar 2024

Zaradi vpliva Polne lune boste zaznavali nemir in impulzivnost.

Nenadni dogodki lahko povzročijo spore ali situacije, ki jih bo težko rešiti. Priporočljivo je, da ravnate po instinktu. Če boste razdražljivi, nepotrpežljivi, ali celo oblastni, se morate umakniti in se poskušati sprostiti. Ne bojte se nepredvidljivih situacij, saj bodo le te tiste, ki vas bodo prebudile in vas povabile v dogajanje.

OVEN

Pripombe, ki jih prebuja Polna luna naj vas ne zmotijo, saj vam ne prinašajo nič dobrega. Poskrbite, da bo sreča v vaši bližini, saj jo boste na vseh področjih še kako potrebovali.

BIK

Z analitičnim pristopom se boste na področju dela zavihteli v skrajnosti, ki lahko marsikoga naredijo nervoznega. Nikar ne bodite preveč pikolovski, raje prisluhnite mnenju pomembne osebe.

DVOJČKA

Skozi osebne zaznave se boste podali v pravo duhovno popotovanje, ki pa ga lahko zmoti energija Polne lune v znamenju leva, ki ne spodbuja poglobitev ampak le konkretne zaznave.

RAK

Zaupajte kljub temu, da se bo z vplivom Polne lune marsikaj podiralo in kompliciralo v svojo simpatičnost. Največ zanimivega lahko pričakujete na področju ljubezni, kjer se bo prebujala strast.

LEV

Ne ustrašite se strogosti, ki jo boste zaradi Polne lune zaznavali predvsem na področju medsebojnih odnosov. Hladen pristop bo nekaj, čemur bi se bilo smotrno elegantno izogniti.

DEVICA

Čeprav ste dobro pripravljeni in širokega razmišljanja, vas lahko nekaj močno obremeni in spravi v slabo voljo. Prihajajo stvari, ki bi se jim najraje izognili, najboljše je da počakate.

TEHTNICA

Ne iščite težav kjer jih ni in se raje umirjeno naslonite ter razmislite, ali je vredno komplicirati. Najbolj ugodne bodo zaradi vpliva Polne lune tiste rešitve, ki bodo spontane.

ŠKORPIJON

Obremenjeni z delom in finančnim področjem boste jezni na tiste, ki so prosti in lahko uživajo. Skušajte si tudi vi počasi načrtovati kakšen prijeten in spontan trenutek za svojo dušo.

STRELEC

Razmišljali boste o tem, kako lahko malce popestrite ljubezenski ali prijateljski odnos, ki je v zadnjem času že skoraj dolgočasen. Nikar ne dovolite zoprni energiji Polne lune da vas preplavi.

KOZOROG

Nezavednim procesom se skušajte izogniti, saj nosijo s sabo preveč dvomov. Ne pustite da vas zmedejo z besedami. Begale vas bodo predvsem pripombe nekoga od sodelavcev.

VODNAR

Čas je, da spoznate kaj si nekdo želi od vas, saj vam namigi žal niso dovolj, da bi si ustvarili celotno sliko. Delovali boste s takšno naglico, da vam bo v večernih urah zmanjkalo energije za spalnico.

RIBI

Vprašanja, ki ste si jih pred kratkim postavili bodo z energijo Polne lune še toliko bolj pomembna, saj boste preko njih prišli do pravih, iskrenih odgovorov, ki vas bodo razbremenili.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic