Dnevni horoskop za nedeljo, 28. januarja 2024

27. januar 2024

Dnevni horoskop za nedeljo, 28. januarja 2024

27. januar 2024

Potrudili se boste, da dokončate pomembne stvari, izogibali se boste nepredvidljivim situacijam in globokim pogovorom, ki lahko prebudijo občutljivost.

Nagnjeni boste k pogostim spremembam razpoloženja, zato boste težje razumeli, kaj čutite v globini. V enem trenutku boste navdušeni, naslednji trenutek pa vas bo premagala skrb, da ne izkoriščate svojega potenciala. Prebudil se bo občutek, da ste, če se nič ne dogaja ujeti, kar vas lahko psihično izčrpa.

OVEN

Zaustavite se tam, kjer vas bo nekaj zelo zanimalo, ostale zadeve, ki trenutno niso ključnega pomena, boste znali za nekaj časa potisniti na stran. Večer prinaša razbremenitev.

BIK

Skozi dan bo z energijo lune v devici vse urejeno, srce bo hrepenelo po ljubezni in prijetnih dogodivščinah. Dajali boste zanimive pobude, skušali boste razumeti in predvsem prisluhniti.

DVOJČKA

Mikalo vas bo, da naredite manjšo neumnost, kateri se boste vsi skupaj nasmejali. Pripravite se na zabaven in prijeten dan, v katerem vam ne bo vseeno, kako se počutijo bližnji.

RAK

Skrivna misel, ki jo že dolgo gojite vas bo presenetila s svojo intenzivnostjo, saj bo želela na plano. Prišli boste do točke, ko vam bo kristalno jasno komu prisluhniti in verjeti.

LEV

Svarili so vas, da bo nekaj težavno, vendar temu niste posvečali dovolj pozornosti. Lažje vam bo, če boste zraven prisluhnili glasbi in v delu, namesto da bi se pritoževali uživali.

DEVICA

Težje kot običajno se boste v domačem okolju odtrgali od dela, saj vas bo zaradi lune v vašem znamenju ves čas sledil zoprn občutek, da nečesa niste naredili tako kot bi morali.

TEHTNICA

Dobro veste kaj je tisto, kar bi morali na področju čustev storiti, vendar še vedno oklevate in ne zberete dovolj poguma, da bi sami sebi olajšali situacije, ki so naporne.

ŠKORPIJON

Določene ideje se bodo zaradi notranje napetosti razpršile. Potrudite se, da vas ena izmed njih ostane v vaši bližini. Udejanjite jo in si ne dovolite, da vas nekdo zopet prehiti.

STRELEC

Zakaj bi samo čakali, če se bo kdo slučajno spomnil na vas. Ko boste pogumno poklicali, boste zelo zadovoljni z odzivom, ki bo sicer kratek, vendar zelo simpatičen in navdihujoč.

KOZOROG

Poglobili se boste v pomemben del svojega doživljanja. Zamislili se boste nad nekom, ki se vztrajno trudi, da se vam približa vendar ne z iskrenimi nameni. Povejte kar vas muči na glas.

VODNAR

Morda je čas, da spremenite svojo taktiko in se bolj odločno približate svojim željam. Razširite svoja razmišljanja o strasti tudi na področja, s katerimi ne boste zadovoljili le svojega telesa.

RIBI

Spraševali se boste, ali je sploh še kdo v vaši bližini iskren, saj ste pred kratki zopet doživeli veliko razočaranje. Skušali boste osebnostno napredovati, vendar ne bo najbolj enostavno.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic