Dnevni horoskop za ponedeljek, 29. januarja 2024

28. januar 2024

Dnevni horoskop za ponedeljek, 29. januarja 2024

28. januar 2024

Razmišljanje in delovanje bo dramatično obarvano, veliko bo novosti in zanimivih informacij. Izogibajte se situacijam, ki od vas zahtevajo čustvene poglobitve ter ne iščite novih priložnosti, raje obnovite kakšno staro, ter si oddahnite.

Prijazne geste bodo tiste, s katerimi lahko premostite napetost. Sprašujte, odgovarjajte in pokažite zanimanje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zelo pogumni boste z luno v devici pripravljeni poskusiti nekaj novega. Izžarevate posebno energijo, ki se vam vrača z dobrim tudi na ostalih področjih. Pomembno je le, da ne zaspite na lovorikah.

BIK
Notranja dogajanja bodo za vas prevelik zalogaj, zato bodite previdni. Pričakujete lahko velike preobrate na področju prijateljskih odnosov. Oseba, ki vam je zelo pri srcu, vas bo presenetila s svojo odločitvijo.

DVOJČKA
Z nekom se preprosto ne razumeta, pozabili pa ste, da se vse lahko reši z iskrenim in direktnim pogovorom. Končno boste v svojem ljubezenskem hrepenenju opustili iluzije ter začeli graditi na stabilnih temeljih.

RAK
Domače obveznosti zmanjšajte na minimum ali pa poiščite pomoč, ki bo še kako dobrodošla. Zaznali boste čustveno krizo soočanja s svojimi senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to prebudi ustvarjalnost.

LEV
Nepopustljivi boste, nočete se pogovoriti o spornih zadevah. Ljubezenske poti bodo zaradi vpliva lune v znamenju device težje, prav tako trenutno nimate dovolj posluha za določene ljudi. 

DEVICA
Zelo zanimiv vam bo način, ko se boste smejali na svoj račun, prav tako pa vam bo zanimiva tudi brezkompromisnost pri uresničevanju nekaterih zamisli. Hkrati boste tudi bolj iznajdljivi.

TEHTNICA
Vsaka tudi najmanj pomembna stvar vas lahko zaradi energije lune v devici, ki ni sproščena vznemiri. Prav tako vas obremenjujejo ljubezenski odnosi, zato ostanite previdni in predvsem zbrani.

ŠKORPIJON
Nimate dobrih zamisli, nekako čakate, da se nekaj zgodi kar samo od sebe. Takšna taktika se nikakor ne poda vašemu značaju, zato storite nekaj konkretnega in pokažite, kaj zmorete.

STRELEC
Zmotilo vas bo, da se nikakor ne morete sporazumeti, celo okoli preprostih stvari, ki naj bi bile jasne. Previdni bodite glede pomembnejše poslovne naloge, ki vas po tihem bremeni že dlje časa.

KOZOROG
Presenetilo vas bo nekaj novega, saj imate občutek, da se zadnje čase nič ne zgodi. Čutite, da je lahko prelomnica pomembna za osebni napredek. Prisluhnite, ne spregovorite, preden ne boste povsem prepričani. 

VODNAR
Ne sprejemajte pomembnih odločitev z ranjenim ponosom in pritoževanjem nad določenim stanjem. Nasprotna stran bo odlično pripravljena, zato bodite prilagodljivi. Jezilo vas bo podcenjevanje inteligence.

RIBI
Še vedno boste v ozadju in takšna situacija lahko traja še nekoliko dlje, kot ste pričakovali. Prehitevanje vas sedaj, ko vas spremlja luna v devici, ki zahteva osredotočen pogled ne vodi nikamor.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic