Dnevni horoskop za petek, 2. februarja 2024

01. februar 2024

Dnevni horoskop za petek, 2. februarja 2024

01. februar 2024

Močna občutljivost prebuja razne dvome in megli pomembne zaznave, zato se ji izognite.

Dovolite si doživeti nekaj lepega, nežnega ter se nikar preveč ne izpostavljajte tam kjer ni potrebno. Prebuja se preteklost ter misli, povezane s pomembnimi prelomnicami. Ničesar se ne boste ustrašili, nič ne bo pretežko, tveganje vas bo motiviralo v pozitivni smeri.

OVEN

Radi bi uskladili vse obveznosti, vendar tokrat ne morete pričakovati pomoči, saj bodo vsi zasedeni ali nedosegljivi, ko jih boste potrebovali. Preostane vam še, da se znajdete sami.

BIK

Z energijo lune v škorpijonu se odpirajo nove možnosti na čustvenem področju. Ne analizirajte preveč osebe ki se bo pojavila, raje se prepustite lepim energijam in v njih uživajte.

DVOJČKA

Razmislite o tem, zakaj si vedno ustvarite svojo sliko, ki pa je v nasprotju z dejanskim stanjem. Raje začnite bolj intenzivno razmišljati o poslovnem napredku in finančnih zadevah.

RAK

Izogibajte se zaradi močne energije lune v škorpijonu konfliktom, ne glede na razloge. Notranji nemir, ki se bo prepletal je del vas, zato ga sprejmite in se naučite z njim živeti.

LEV

Ne boste več razmišljali o tem, kaj vas je pripeljalo do slabega razpoloženja, ki so mu sledile burne reakcije, raje se boste prilagodili in pozabili na tiste stvari, ki so bile jabolko spora.

DEVICA

Uspešno boste uporabili svoje potenciale, ustvarjali dobre odnose in umirjeno proučevali prijetne ambicije. Zadeve, ki izgledajo kompleksne, poskusite rešiti na bolj preprost način.

TEHTNICA

Sodelovanje, v katerega ste še pred kratkim dvomili, bo potekalo v prijetnih okoliščinah. To je vaša priložnost, izkoristite jo, še posebej zaradi ugodne informacije v zvezi s financami.

ŠKORPIJON

Najprej se zaradi lune v svojem znamenju na področju kariere pripravite na nekaj vznemirjenja in nejasne zmede, nato se bodo zadeve odvile spontano v smeri, ki ste si jo zastavili.

STRELEC

Želeli boste, da se bližnji zavedajo, da ste oseba, ki z veseljem priskoči na pomoč. Prav nič vam ne bo težko in karkoli vas bodo prosili boste brez nerganja tudi naredili.

KOZOROG

Ne pozabite na dejstvo, da se tudi najtežje stvari enkrat rešijo, ter se ne obremenjujte preveč, če se bo nekaj zvrtelo v popolnoma drugačno smer. Morda vas bo vse skupaj na koncu celo navdušilo.

VODNAR

Samski vodnarji in vodnarke, nikar ne pričakujte čudežev, ampak storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite, da se z nikomer popolnoma ne ujamete.

RIBI

Koraki bodo z energijo lune v škorpijonu na vseh področjih odločni in pogumni. Sproščeno boste rešili nekaj starih zapletov, kar vam bo povrnilo upanje in prebudilo nova spoznanja.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic