Dnevni horoskop za soboto, 3. februarja 2024

02. februar 2024

Dnevni horoskop za soboto, 3. februarja 2024

02. februar 2024

Energija Zadnjega krajca prebuja soočenja s sabo. Za spontane odločitve bo potrebno zbrati več odločnosti kot običajno.

Na področju ljubezni prehajate v energetsko nabito ozračje, obdano s pogumom. Po tehtnem razmisleku se boste odločili, da obvladate dovolj, da se lahko izpostavite. V odnosih se varujte nepredvidljivosti. Na področju zdravja in počutja boste močni ter vitalni, skoraj nedotakljivi.

OVEN

Družinskim obveznostim se ne boste mogli izogniti, vendar bo vse skupaj, ko se boste pogovorili o podrobnostih videti zelo pozitivno, kar vas bo v trenutku spravilo v dobro voljo.

BIK

Vse kar se dogaja v okolici intenzivno vpliva na vaše počutje, vi pa še vedno vztrajate pri stvareh, v zvezi s katerimi ste pravzaprav najranljivejši. Preložite pomembne opravke in resne pogovore.

DVOJČKA

Sami si zapletate stvari, ko ocenjujete druge na podlagi svojega razmišljanja. Nekoga bi morali opazovati iz drugačnega zornega kota, ter mu dovoliti, da izrazi svoje mnenje brez vaših pripomb.

RAK

Zaprosite za tisto, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav se bo vse skupaj z energijo Zadnjega krajca razvilo. Dokazali boste, da se znate postaviti zase.

LEV

Neusmiljeno direktni boste, prav tako vam bo težko, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca. Ne bodite preostri do tistih, ki vas samo opozarjajo na pomanjkljivosti.

DEVICA

Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pri velikih načrtih, o katerih razmišljate pomagati in se z vami o vsem skupaj iskreno posvetovati. Prihaja trenutek, ki ste ga nestrpno čakali.

TEHTNICA

Previdni bodite, ko razlagate nekaj pomembnega, saj vas ne bodo razumeli na pravi način. Nekoliko raztreseni boste, razlog bo pozitiven, saj boste zadovoljni na ljubezenskem področju.

ŠKORPIJON

Ne skrbite, če boste morali v domačem okolju sami poskrbeti, da je vse tako kot je treba. Z energijo lune v svojem znamenju se prebujata igrivost in vročekrvni temperament.

STRELEC

Prebudil se bo občutek, da bi lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti. Prav hitro boste z energijo lune v škorpijonu začutili, kdo je na vaši strani in kdo ne.

KOZOROG

Nikar se ne ustavljajte, saj imate dovolj samozavesti, prepričljivi ste in zato lahko s pravimi prijemi počasi napredujete. Na področju ljubezni boste zopet pripravljeni na napredek.

VODNAR

Z energijo škorpijona boste dvomljivi, zato se boste večkrat zalotili, da nenehno nekaj preverjate in nikakor ne morete popolnoma zaupati. Najbolj pomembno vam bo, da vas pohvalijo.

RIBI

Raziskujte, saj se sijajno počutite ob izkušnjah, s katerimi se do sedaj še niste imeli možnosti srečati. Čeprav boste najprej malce živčni, boste kljub temu pravilno usmerjeni.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic