“Kot ženska boš veliko bolj kruta do sebe kot do drugih”

31. januar 2024

“Kot ženska boš veliko bolj kruta do sebe kot do drugih”

31. januar 2024

Igralka Sarah Snook, ki nas je povsem navdušila v seriji Nasledstvo, je delila nekaj iskrenih besed o lepoti, dojemanju sebe in Hollywoodu.

Avstralska igralka Sarah Snook je za vlogo Shiv Roy v seriji Nasledstvo domov odnesla obilico nagrad, med njimi emmya in dva zlata globusa. Slavila je tudi v letošnji sezoni nagrad in po zaključeni četrti in tudi finalni sezoni serije. V njej je Sarah pritegnila pozornost tudi zato, ker je bila med snemanjem noseča s prvim otrokom.

Kot je bilo pričakovati se je o njenem videzu in dodatnih kilogramih veliko govorilo, zato je našo pozornost pritegnil Sarahin intervju za britansko izdajo revije Glamour izpred nekaj let, ko je iskreno spregovorila o Hollywoodu in lepotnih idealih, ki vladajo v njem.

Sarah kot Shiv Roy v seriji Nasledstvo. (Foto: Profimedia)

“Učim se spopadati s tem,” je povedala leta 2021, ko je bila serija Nasledstvo že ena od najbolj gledanih serij. Dodala je, da je kljub vsemu vedno čutila, da je treba biti ponosna nase, ob tem pa delila pomembno spoznanje:

“Kot ženska boš veliko bolj kruta do sebe kot do drugih ljudi. Zakaj ne moreš tudi sebi dati takšne milosti in prijaznosti? To seveda ni vedno lahko.”

Foto: Profimedia

Pomaga si z likom “starejše sestre”

Razkrila je tudi posebno metodo, tako imenovan lik “starejše sestre”, ki ji pomaga sprejeti in spopadati se z negativnimi komentarji.

“Nekako sem razvila lik starejše sestre. Če se denimo nisem spravila v obleko, ali pa v njej nisem bila videti kot bi si želela, ali nisem čutila prave stopnje samozavesti, ki bi si jo želela, sem si rekla: ‘No, kaj boš naredila glede tega, Sarah? Ali se boš samo pritoževala, ali se boš zbrala in naredila kaj glede tega?'”

Mislimo, da je Sarah s tem razmišljanjem pravkar postala ena naših najljubših zvezdnic.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic