Rok Piletić se je odzval na Nikino skladbo o bivšem ljubimcu

19. junij 2024

Rok Piletić se je odzval na Nikino skladbo o bivšem ljubimcu

19. junij 2024

Namenil ji je zgovoren komentar.

Sredi maja smo razkrili, s kom je Nika Zorjan odšla na sanjske Maldive. Na potovanje se je lepotička odpravila le kratek čas po tem, ko se je govorilo, da se je končala njena zveza z Rokom Piletičem. Pevca govoric, da sta par, sicer nikoli nista potrdila …

Kakor koli, Nika je v raj odpotovala s snemalcem Nikom Karom. Kaj sta tam počela, je pokazala včeraj, ko je izšel njen novi spot V postelji …

“Povej, a se spomniš name, ko ležiš v postelji z njo, a v tvojih mislih sanjaš, da si tu z menoj, menoj? Ker jaz, jaz se spomnim nate, ko ležim v postelji z njim in v svojih mislih sanjam, da sem tu s teboj, s teboj …” ušesa polni refren, za katerega so se mnogi vprašali, ali govori o morebitnem razhodu z Rokom.

Tudi sam se je odzval na Nikino novo skladbo in sicer z komentarjem na Instagramu, pa čeprav brez besed. Pač pa z dvema zgovornima emotikonoma, simbolom ognja in simbolom rdečega srca. S tem je pustil še več vprašanj, kaj se res dogaja med njima. Kakor koli, očitno se strinja, da je Nikin novi videospot resnično vroč, kot znač podpore in ljubezni pa si lahko razlagamo simbol srca.

Čeprav uradno nikoli nista potrdila svoje zveze, je revija Lady maja poročala, da sta se naša znana glasbenika Nika Zorjan in Rok Piletič razšla. Šušljalo se je, da imata že nekaj časa težave v razmerju. Nika, ki se je preselila nazaj v rodno Prekmurje, je za omenjeno revijo povedala: “Ljubljana je super, a trenutno imam malo oddiha v domači okolici in to mi zelo ustreza. Odlično se počutim tam, tudi domači so zelo veseli, da sem se vrnila, saj se zelo dobro razumemo.”

Par naj bi se razšel že pred nekaj meseci, a še naprej ostajata v dobrih odnosih. Čeprav ni znano, zakaj je prišlo do razhoda, pa se govori, da je bil razlog različni cilji za prihodnost.

Avtor
Piše

Ana Fetih

Style. Več novic