Ikea je predstavila pomembno novost, ki se je zelo veselimo

27. junij 2024

Ikea je predstavila pomembno novost, ki se je zelo veselimo

27. junij 2024
Foto: Ikea

Švedski gigant s svojo inovativnostjo in kreativnostjo nenehno preseneča. Slovenskim potrošnikom bodo načrtovanje njihovega doma s to novostjo še olajšali.

Podjetje IKEA slovenskim potrošnikom predstavlja virtualno oblikovalsko izkušnjo z umetno inteligenco. IKEA Kreativ je nova funkcija, ki je na voljo v IKEA aplikaciji in na spletni strani, ter spreminja sanje o oblikovanju doma v resničnost.

Foto: Ikea

IKEA Kreativ poenostavi proces opremljanja ter ga naredi dostopnega in zabavnega za vsakogar. Omogoča vam, da si na enostaven način vizualizirate in razporedite nove kose pohištva ob že obstoječi opremi.

Funkcija je idealna za vse, ki se soočate z različnimi izzivi opremljanja doma, od selitve v nov dom do preureditve obstoječih prostorov ali pa preprosto za eksperimentiranje z različnimi kombinacijami pohištva.

Foto: Ikea

Uporaba je enostavna, saj vas vodi korak po koraku in vam omogoča, da z nekaj kliki ustvarite realistične 3D modele svojih prostorov, vidijo spremembe v realnem času. Preizkušate lahko različne postavitve pohištva in izberete opremo, ki odraža vaš osebni slog.

Intuitivna oblikovalska orodja funkcije omogočajo enostavno brisanje starega pohištva in eksperimentiranje z novimi izdelki IKEA, njihovo dodajanje v košarico, deljenje idej s prijatelji in družino.

“S funkcijo IKEA Kreativ odpravljamo ovire pri opremljanju doma in izboljšujemo nakupovalno izkušnjo, s čimer našim kupcem omogočamo, da brez težav uresničijo svoj navdih in tako oblikujejo svoj idealni življenjski prostor. Z navdušenjem pričakujemo, kako bodo naši kupci preobrazili svoje domove z novo funkcijo, ki uporablja najsodobnejšo tehnologijo,” pravi Tatjana Radaković, digitalna vodja za IKEA JVE.

Strotev je že na voljo pri nas, preizkusite pa jo tako, da si prenesete aplikacijo IKEA ali obiščete njihovo spletno stran in odkrijete vse možnosti, ki jih ponuja.

Style. Več novic