Dnevni horoskop za soboto, 6. julija 2024

05. julij 2024
Dnevni horoskop za soboto, 6. julija 2024

Dnevni horoskop za soboto, 6. julija 2024

05. julij 2024

Občutki, ki se bodo z energijo Mlaja in ugodne konjunkcije prepletali, bodo dobra osnova za tehten razmislek in pogovore, ki bodo zagotovo uredili kakšno nerešeno situacijo.

Ne boste dovolili, da vam malenkosti odvzamejo fokus in vas obremenijo. Naredili si boste nove načrte, pri čemer se boste ozirali tudi na tiste, ki vas obkrožajo. Prihaja s sočutjem obarvana topla energija, ki je boste vsekakor deležni zaljubljenci in vsi, ki se ji boste znali prepustiti.

OVEN

Dan z energijo Mlaja bo namenjen počitku in raznim umirjenim dejavnostim. Priporočljivo je, da si že zjutraj naredite prikupen načrt, ne pozabite pa tudi na ljubezen, ki vas bo sprostila.

BIK

Pod vplivom dogodkov v domačem okolju boste začeli bolj intenzivno razmišljati o tem, kako bi lahko izboljšali svoje stanje, komu bi se morali prilagoditi in kaj je tisto, česar bi se morali znebiti.

DVOJČKA

Okoliščine, na katere ste računali, so se očitno spremenile, zato vas nekaj, v kar običajno verjamete, ne bo prepričalo. Izognite se površnemu in neodgovornemu pristopu.

RAK

Poskusite se v družinskem okolju prilagoditi, saj vas zaradi lune v vašem znamenju, ki se bo povezala z Mlajem, lahko izpostavljanje drago stane. Velikodušnost vam bo v ponos.

LEV

Ker boste nekomu rešili določeno situacijo, se boste izkazali kot zaupanja vredna oseba, ki ničesar ne pričakuje v zameno. Izognite se napaki, da vsako stvar preveč dramatizirate.

DEVICA

Če se boste v družinskem krogu znašli na resnem in težkem razpotju, vas lahko reši prijazna energija Mlaja. Hrepeneli boste po tistih dogodivščinah, ki vas prebujajo ter razveseljujejo.

TEHTNICA

Napačni koraki imajo lahko velike posledice, zato najprej vse skupaj analizirajte, ter se odločite, v katero smer se boste podali. Prav tako ocenite vse morebitne posledice, ki bi vas lahko doletele.

ŠKORPIJON

Spoznali boste, da nekdo do vas ni najbolj pošten, kar vas bo presenetilo, saj ste bili prepričani, da mu lahko zaupate. V ospredje se pomika zadeva, ki ste si jo pred kratkim zaželeli storiti.

STRELEC

Upoštevanje slogana kdor čaka, dočaka vam bo v veliko pomoč, saj boste le tako sposobni ignorirati svojo prirojeno neučakanost in nestrpnost, ki se običajno prebudi ravno v napačnem trenutku.

KOZOROG

Na čustvenem področju, kljub Mlaju v raku, ne bo najbolj enostavno, saj boste ves čas dvomili ter preverjali, namesto da bi se prepustili ter začeli zaupati. Potrebovali boste potrditve.

VODNAR

Zaradi napačne slike, ki jo lahko zariše nerazumevanje, bi se lahko v prijateljskem krogu ujeli v past. Pri vseh zadevah, ki jih boste počeli, bodite bolj previdni, prav tako pazite na vsako besedo.

RIBI

Otresite se z energijo Mlaja črnih misli in se nekoliko zamislite nad prevelikim stresom, v katerem ste se znašli v zadnjem obdobju, ker ste bili prepričani, da morate čisto vsem takoj ustreči.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic