Dnevni horoskop za nedeljo, 7. julija 2024

06. julij 2024
Dnevni horoskop za nedeljo, 7. julija 2024

Dnevni horoskop za nedeljo, 7. julija 2024

06. julij 2024

S konjunkcijo med Luno in Merkurjem prihaja ugoden čas za razširjanje obzorij ter iskanje optimalnih rešitev, s katerimi bi si lahko olajšali marsikatero zapleteno situacijo.

Situacije, ki prihajajo, bodo prijetne. Delo povezano z domom bo tisto, ki vas bo osvobajalo ter vam nudilo občutek varnosti. Če se boste počutili razdražljivo, nestrpno ali nemirno, je to signal, da se morate sprostiti. Cikel zaključevanja bo prava prebuditev.

OVEN

Pravi signali, na katere ste že težko čakali, se bodo z energijo lune v znamenju leva stopnjevali, zato boste prepričani, da je potrebno nekaj popeljati do konca in stopiti skupaj.

BIK

Nikar se ne ukvarjajte preveč z lahkomiselnimi ljudmi, ki bodo vztrajali pri temu, da nekaj delate narobe. Močan pečat bo na vas ustvarila predvsem situacija na področju družine.

DVOJČKA

Presenetili vas bodo z vprašanji, ki bodo tako zelo direktna, da boste šokirano onemeli in se znašli z izgovorom. Priznajte si, da vaša samozavest že nekaj časa ni več na vrhuncu.

RAK

Skušajte, ko bo nekdo od domačih začel razglabljati o neljubih temah, odgovoriti kratko in jedrnato. Nepredvidljive okoliščine lahko doprinesejo nekaj slabe volje in prebudijo nestrpnost.

LEV

Na ljubezenskem področju vam bodo zaradi lune v levu všeč strastni ter burni trenutki, ki bodo postajali vedno bolj intenzivni. Samski, dovolite simpatičnim pogledom, da se razvijejo.

DEVICA

Žal vam bo, da ste nekomu od družinskih članov dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam sedaj, ko so skoraj že zaključene, niso preveč všeč. Pazite na ton komunikacije, saj ne boste najbolj prilagodljivi.

TEHTNICA

Nikar ne pričakujte, da vam bodo doma, po tem, ko boste povedali kaj v prihodnje načrtujete, kar vsi molče sledili. Izpostavite le tiste dejavnike, ki se dotikajo vseh vključenih.

ŠKORPIJON

Tudi če bo pot težavna in zapletena, vas to ne bo zmotilo, saj vam energija lune v znamenju leva prinaša neverjetno vztrajnost. Poglobljeno boste razmišljali o področju čustev.

STRELEC

Z veseljem boste, kjerkoli se boste nahajali, pospešili svoj korak, saj vas bo spremljala energija lune v pogumnem levu. Lažje kot v preteklih dneh boste rešili nekaj, kar je povezano z odnosi.

KOZOROG

Nekdo od domačih vas bo poskušal na nekaj opozoriti, zato se ne odzivajte tako odrezavo. Pred vami je kljub luni v levu naporen dan, vendar se vam bo vsak trud kasneje obrestoval.

VODNAR

Ne ukvarjajte se več z drugimi, le tako vam še dolgo ne bo jasno, kaj vas resnično osrečuje. Zelo dobro se boste znašli pri zadevah, ki zahtevajo umirjenost ter previdnost.

RIBI

Luna v znamenju leva bo prebudila prodornost ter pogumno delovanje. Samozavesten in prepričljiv nastop vas bo zavaroval pred slutnjami in morebitno neodločno naravnano držo.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic