Dnevni horoskop za ponedeljek, 8. julija 2024

07. julij 2024
Dnevni horoskop za ponedeljek, 8. julija 2024

Dnevni horoskop za ponedeljek, 8. julija 2024

07. julij 2024

Skušajte zaupati svojim instinktom, ter slediti pogumu, ki se bo ves čas prebujal. Če naletite na dvome, se pogovorite. To vas bo končno razbremenilo in spravilo v simpatičen položaj, ki bo dišal po notranjem zadovoljstvu.

Obdarjeni boste z intelektualnim potencialom, zato boste tudi v težkih situacijah upali na najboljše in nadaljevali s svojimi nalogami. Svoje navdušenje ter informacije, ki se vam bodo zdele zanimive, boste z veseljem delili z drugimi.

OVEN

Ni še pravi trenutek za ljubezensko akcijo, zato se lahko osredotočite na poslovne podvige. Z denarjem boste spretni, saj vas bo energija lune v znamenju leva popeljala k pravim odločitvam.

BIK

Prijateljstva, ki ste jih v preteklem obdobju nekoliko zanemarili, ali pa ste vanje vlagali premalo energije, bodo z luno v levu, ki vas bo usmerila v prijetno druženje, zopet aktualna.

DVOJČKA

Pazite, da ne bi prehitro obtičali v gneči ali ob načrtih, s katerimi se že na začetku niste povsem strinjali. Divja energija vas bo povabila v zanimivo dogajanje, bolj kot delo vas bo zanimal prosti čas.

RAK

Priklopite se na energijo leva, ter skušajte biti spontani. Srčni utrinki bodo, v kolikor ste v resnem razmerju, močni in bleščeči. Samski, na tekočem boste z vsemi pomembnimi informacijami.

LEV

Z energijo lune v svojem znamenju se boste na področju kariere prebili v ospredje, toda vprašanje je, ali vam bo to dejansko všeč, posebno, če je v zraku še nekaj nepojasnjenega.

DEVICA

Nečesa še vedno niste razvozlali, zato nujno potrebujete še nekaj časa ter pomembnih informacij, ki bi vam lahko olajšale odločitev. Čutili boste precejšnje pritiske, ki jim nikar ne podlezite.

TEHTNICA

Priporočljivo je, da s pomembnimi odločitvami še malce počakate, saj boste z energijo lune v levu preveč zaletavi. Prijatelji bodo od vas pričakovali, da se posvetite njihovim težavam.

ŠKORPIJON

Zmotilo vas bo, da pomembno sporočilo zamuja. Stavite raje na rezervni načrt in uresničite, kar ste si pred kratkim zastavili. Bodite kratki in jedrnati, ter ne komplicirajte, če ni potrebno.

STRELEC

Ko se bo potrebno na hitro odzvati, boste dobro pripravljeni in zagotovo ne boste ostali brez besed. Luna v levu bo prebudila ponos, ter občutek, da se v določeni situaciji odlično znajdete.

KOZOROG

Nekdo vas izredno privlači, zato boste zbirali pogum, da bi storili nekaj konkretnega in drugačnega. Ne bojte se da bi vam spodletelo, saj bo dan naklonjen iskrenim korakom in drznim potezam.

VODNAR

Imate dobre zamisli, toda kaj, ko vas še vedno ustavlja nekaj napetosti in lastnih obremenitev. Pojasnite v službi, kako se počutite, ter razložite, da niste sposobni ustreči prav vsem.

RIBI

Ne morete se odločiti, zato vam lahko splet srečnih okoliščin, ki ga bo ustvarila luna v levu pomaga. Nekaj zamisli se uresničuje počasneje, kot ste pričakovali, zato postajate nervozni.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic