Dnevni horoskop za petek, 12. julija 2024

11. julij 2024
Dnevni horoskop za petek, 12. julija 2024

Dnevni horoskop za petek, 12. julija 2024

11. julij 2024

Delovali boste kot mislec, ki zna praktične stvari opraviti zelo učinkovito. Konkretni rezultati in dejstva bodo veliko bolj oprijemljivi kot razne nejasne informacije.

Občutek samospoštovanja vam ne bo dovolil počivati ​​na lovorikah. Spremljal vas bo občutek, da je vaša dolžnost popraviti nepravičnost, kjer koli jo zaznate. V negativnem smislu vas lahko obremenjuje biti sam in sprejeti napačno odločitev. V ljubezni vas bodo razveselile iskrene izjave.

OVEN

Dovolite si biti z ljubeznivo energijo, ki jo prinaša luna v znamenju tehtnice, razigrani in razposajeni. Vse, kar je povezano s čustvi, se bo začelo vrteti v prijetni in pozitivni smeri.

BIK

Nekdo, ki čaka na vaš odgovor, vas bo vprašal, zakaj ste še vedno tako zelo zadržani. Čeprav boste delovali bolj zaskrbljeno, si zapomnite, da ima vsak problem tudi rešitev.

DVOJČKA

Prijatelji bodo hrepeneli po vaši družbi in nasvetih, zato se bo v vas vzbudilo zadovoljstvo. Občutek, da nekomu pomagate, ter da ste koristni, bo izpolnil vsa pričakovanja.

RAK

Ljubezen bo zaradi lune v tehtnici obdana s prijetnim pričakovanjem. Počutili se boste zaljubljeno in zadovoljno. Stvari boste namreč zopet zaznavali v takšni luči, kot v resnici so.

LEV

Prenehajte se naslanjati na neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti, ki vas le vznemirjajo. Ker ne boste najbolj umirjeni, vas lahko kakšna lastnost določene osebe zmoti.

DEVICA

Osredotočite se z luno v tehtnici na nekaj, kar je povezano s čustvi, ki vas bremenijo, ali z odločitvijo, o kateri že več časa intenzivno razmišljate. Vse se bo počasi začelo razpletati.

TEHTNICA

Ko bodo v službi razlagali, kaj se bo kmalu spremenilo, je pomembno, da prisluhnete. V kolikor vam bo čas dopuščal, se ozrite tudi na tiste, ki ste jih v zadnjem času nekoliko pozabili.

ŠKORPIJON

Naredite vse, kar je v vaši moči za reševanje situacij na področju dela in denarja. Pazite, da ne bodo pogovori, ki sledijo v službi preveč obremenilni, saj bo vsak želel doseči svoje.

STRELEC

Čutili boste, da se morate, če želite v kratkem napredovati, bolj samozavestno izpostaviti. Obremeni vas lahko podzavest, prepletena z močnimi zaznavami ter občutkom zmedenosti.

KOZOROG

Nikar se ne izgovarjajte, da ste preveč zasedeni, raje čim prej odgovorite na priložnost, ki se vam bo ponudila. Če se nahajate v nezavidljivi situaciji, se boste najlažje rešili s soočenjem.

VODNAR

Z energijo lune v tehtnici boste sposobni razčistiti s svojimi čustvi in rešiti zamere, ki jih imate do določene osebe. Stopate v manj obremenjeno obdobje, polno simpatičnih energij.

RIBI

Luna v tehtnici bo prebudila pozitivno usmerjenost in lepe misli. Ljubezen, ki v zadnjem času nima takšne podobe, kot si je želite, se bo počasi obrnila v lepšo ter bolj stabilno smer.

Prispevek je prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic