Ustvarite prikupno poletno pričesko iz filma Mamma Mia

06. avgust 2024

Ustvarite prikupno poletno pričesko iz filma Mamma Mia

06. avgust 2024
Foto: Instagram @mingey
Ustvarite prikupno poletno pričesko iz filma Mamma Mia

Ustvarite prikupno poletno pričesko iz filma Mamma Mia

06. avgust 2024
Foto: Instagram @legallybrunette2001

Poletje kliče po sproščenih pričeskah, ki utelešajo brezskrbnost sončnih dni. Ena najbolj priljubljenih je zagotovo boho chic valovita pričeska iz filma Mamma Mia.

Poletje je čas sproščenih dni, dolgih večerov ob morju in predvsem lahkotnih pričesk, ki se skladajo z vročimi dnevi in sproščenim vzdušjem. Če obstaja film, ki pooseblja to poletno brezskrbnost, je to zagotovo Mamma Mia!.

V tem romantičen filmu, ki je poln sonca, morja in čudovitih pesmi, pa so nas navdušile tudi pričeske glavnih junakinj. Ena izmed najbolj ikoničnih frizur v filmu je zagotovo boho chic valovita pričeska, ki jo nosi Sophie, lik Amande Seyfried.

@leslieecatherine mamma mia inspired hair 😍 my fav movie #mammamiahair #wavyhair #heatlesshairstyles #heatlesswaves #heatlesscurls #mammamiawaves ♬ original sound – Speedy Songsz

Kaj je boho chic valovita pričeska?

Boho chic valovi so frizura, ki je hkrati elegantna in sproščena. Ta pričeska vključuje rahle, mehke valove, ki ustvarijo naraven videz, kot da ste pravkar prišli z morske obale. Gre za preprost, a hkrati čudovit način oblikovanja las, ki se odlično prilega poletnim dnem in nočem.

Za ustvarjanje teh valov doma boste potrebovali le nekaj minut in kanček spretnosti. Gre za metodo, ki ne zahteva uporabe vročih orodij, kar pomeni, da bo vaša pričeska tudi nežna do vaših las.

@amandastrands No heat and only takes 3 minutes to do before bed😍 #mammamia #hairstyle #sophie #wavyhair #overnightcurls ♬ Originalton – kri1stinn

Začnite s sveže opranimi in vlažnimi lasmi. Uporabite balzam ali olje za lase, da jih zmehčate in olajšate razčesavanje. Nato lase razdelite na dva enaka dela, nato pa iz njih spletite “ribjo kost”.

Pomembno je, da kitki spletete čim bolj na tesno, pri čemer vsak pramen obračajte v isto smer, da se izognete naelektrenim lasem. S kitkama pojdite spati in zjutraj se boste zbudili pripravljeni na sredozemsko poroko – ali katero koli drugo priložnost, za katero želite doseči šik in romantičen videz.

Style. Več novic