Naprave, ki nadgradijo vaš slog

15. avgust 2024
Powered by:

Naprave, ki nadgradijo vaš slog

15. avgust 2024
Naprave, ki nadgradijo vaš slog

Naprave, ki nadgradijo vaš slog

15. avgust 2024
Foto: Samsung

Ko moda sreča tehnologijo, nastanejo ikone, ki niso le funkcionalne, ampak tudi izraz vašega osebnega sloga.

Samsung Galaxy Z Flip6 in Galaxy Watch Ultra sta popolni napravi tega prepleta – sodobni, elegantni in ustvarjeni za tiste, ki vedo, kako združiti tehnologijo z estetiko. Ne glede na to, ali želite poudariti svoj urbani šik ali preprosto dodati pridih luksuza svojemu vsakdanu, sta napravi zasnovani, da dvigneta vaš osebni slog na povsem novo raven.

Foto: Samsung

Telefon, ki izraža vašo osebnost

Galaxy Z Flip6 ni le telefon; je modni dodatek, ki se popolnoma prilega vašemu življenjskemu slogu. Njegova prepogljiva oblika ni le praktična, ampak tudi retro šik, ki vnaša pridih nostalgične elegance v vaše vsakdanje življenje. S svojim kompaktnim dizajnom in izbiro drznih barv – od srebrne sence do rumene in mentol zelene – Galaxy Z Flip6 zagotavlja, da bo vsak, ki ga vidi, vedel, da ste na tekočem z najnovejšimi trendi.

A to ni vse. FlexCam kamera vam omogoča ustvarjanje popolnih selfijev ali zajemanje spominov iz najbolj ustvarjalnih kotov, ne da bi sploh odprli telefon. Naj bo to spontani selfi na poletnem koncertu ali umetniška fotografija sončnega zahoda, Galaxy Z Flip6 zagotavlja, da bo vsak posnetek videti kot mojstrovina. Zunanji zaslon Flex Window omogoča hiter pregled sporočil, upravljanje glasbe ali celo snemanje videov, ne da bi morali telefon odpreti. Ta funkcionalnost vam omogoča, da ostanete povezani in pripravljeni za akcijo, ne glede na to, kje ste.

Poletje je polno nepozabnih nočnih trenutkov – od ognjemetov do večerov pod zvezdami. S funkcijo Nightography Galaxy Z Flip6 poskrbi, da bodo ti trenutki zajeti v vsej svoji lepoti. Ne glede na to, ali gre za romantičen sprehod po obali ali živahno mestno noč, Nightography prilagodi nastavitve kamere, da ujamete ostre in jasne posnetke, tudi v slabših svetlobnih pogojih.

Foto: Samsung

Več kot le ura, je modna izjava

Galaxy Watch Ultra je pravi biser med pametnimi urami, ki združuje napredno tehnologijo in vrhunski dizajn. Izdelana iz titana in zaščitena s safirnim kristalom, ta ura ni le izjemno vzdržljiva, ampak tudi elegantna in prefinjena. Titanovo siva in/ali srebrna barva ohišja dodajata pridih luksuza, ki ga je težko spregledati, medtem ko minimalistična zasnova zagotavlja, da bo ura popolnoma dopolnila vsako modno kombinacijo.

Toda Galaxy Watch Ultra ni le privlačna na pogled. Z najnaprednejšimi funkcijami za spremljanje vašega zdravja in telesne pripravljenosti je ta ura idealna za vse, ki želijo ostati v formi, ne da bi pri tem žrtvovali osebni slog. Ne glede na to, ali greste na jutranji tek, pohodništvo ali preprosto uživate v sproščenem dnevu, bo Galaxy Watch Ultra natančno spremljala vaš napredek, medtem ko boste vi izgledali odlično.

Foto: Samsung

Galaxy Z Flip6 in Galaxy Watch Ultra – popolna kombinacija

Skupaj Galaxy Z Flip6 in Galaxy Watch Ultra tvorita dinamičen duo, ki nadgradi vaš slog in življenje na povsem novo raven. Združite eleganco in funkcionalnost z naprednimi funkcijami, ki vam olajšajo vsakdanje življenje, in bodite pripravljeni na vse izzive, ki vam jih prinese dan. Ta kombinacija ni le modna, ampak tudi pametna izbira za vse, ki želijo izkoristiti prednosti najnovejše tehnologije brez kompromisov pri osebnem slogu.

Že na voljo!

Galaxy Z Flip6 je na voljo tudi v barvi rumene, modre, mentol zelene in srebrne sence.

Ura Galaxy Watch Ultra je tudi na voljo v velikosti 47 mm v titansko sivi, titansko beli in titansko srebrni. Na voljo pa je tudi pametna ura Galaxy Watch7, in sicer v dveh velikostih, 40 mm in 44 mm. Izbirate lahko med možnostmi zelene in kremne barve za 40 mm ter zelene in srebrne barve za 44 mm.

Foto: Samsung

Style. Več novic