Preizkusili smo maskaro, ki jo uporablja Rihanna

20. september 2024

Preizkusili smo maskaro, ki jo uporablja Rihanna

20. september 2024
Foto: Instagram @fentybeauty
Preizkusili smo maskaro, ki jo uporablja Rihanna

Preizkusili smo maskaro, ki jo uporablja Rihanna

20. september 2024
Foto: Instagram @fentybeauty

V lovu za iskanjem najboljše maskare, smo v našo košarico dodali maskaro znamke Fenty Beauty, ki jo je ustvarila pevka Rihanna.

Znamko lepotnih izdelkov je Rihanna ustanovila že leta 2017 in največ zanimanja ter pompa naredila z neverjetno široko paleto odtenkov podlage. Maskara Hella Thicc Volumizing Mascara je med najbolj prodajnimi izdelki znamke.

In če je kdo mislil, da bo njena lepotna znamka muho dnevnica, se je pošteno zmotil, znamka namreč obsega vse več izdelkov, nedavno pa je pevka z Barbadosa predstavila še svojo povsem novo linijo izdelkov za lase Fenty Hair.

Foto: Katja Štravs

Kaj obljublja?

Maskara je po opisu na njihovi spletni strani namenjena za ustvarjanje vrhunsko velikih, zelo drznih in zelo gostih trepalnice, ki presegajo volumen.

“Polna formula zagotavlja učinek čutnih in ukrivljenih trepalnic, za katerimi se bodo vsi obračali,” se glasi opis. Med opisane lastnosti, ki pritegnejo, sodijo še izjemno kremasta, izjemno črna formula s koničasto krtačko, ki prekrije in napolni vsako trepalnico za učinek.

Foto: Canva

Maskara, za katero smo v Sephori v španski Malagi odšteli solidnih 22,95 evrov je na voljo le v črni barvi ter dveh velikostih. Poleg običajne velikosti (10 ml) so pred kratkim lansirali še mini izdajo (6,5 ml), ki je kot nalašč za potovanja ali za v torbico.

Za ali proti?

Pričakovanja smo imeli iskreno zelo nizka, saj so zvezdniške lepotne znamke običajno precej povprečne. Velik bolj kot sestavinam so namreč naklonjene dobremu oglaševanju. Maskara, ki je moramo biti iskreno izredno lepo oblikovana, ima stožčasto krtačko. Ta je srednje velika, ravno prav za vse vrste trepalnic, do kratkih do dolgih.

V prvih nekaj dneh je bila maskara pri nanosu precej mokra, in kot običajno, se je pravi učinek pokazal šele po nekje mesecu dni. Četudi je oglaševana kot volumenska maskara, pa nas je navdušila z obema učinkoma, daljšimi in gostejšimi trepalnicami.

Videz trepalnic je naraven, a še vedno dovolj opazen. Barva je resnično intenzivna črna, formula pa je kot obljubljeno resnično odporna na znoj, vlago in prenašanje ter se ne packa.

Foto: Katja Štravs

Všeč nam je, da lahko z njo brez težav nanašaš več plasti in trepalnice niso zlepljenje, da nima nobenega pretirano motečega vonja. Poleg tega tudi dejstvo, da je po šestih mesecih več ali manj redne uporabe še vedno zagotavlja enak učinek in se niti malo ni posušila.

Edina stvar, ki nas je zmotila je odstranjevanje. Zaradi intenzivne črne barve je njeno odstranjevanje nekoliko bolj zahtevno, zato pripravite nekaj več bombažnih blazinic kot običajno in vsekakor dober odstranjevalec ličil na oljni osnovi.

Da odgovorimo na zgornje vprašanje … mi smo vsekakor ZA Fenty Beauty maskaro in lahko potrdimo, da je vredna nakupa.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic