To so skrivni lepotni triki, ki jih uporabljajo manekenke

24. september 2024

To so skrivni lepotni triki, ki jih uporabljajo manekenke

24. september 2024
Foto: Instagram @marijazezelj
To so skrivni lepotni triki, ki jih uporabljajo manekenke

To so skrivni lepotni triki, ki jih uporabljajo manekenke

24. september 2024
Foto: Instagram @realbarbarapalvin

Razkrivamo vam preproste, a izjemno učinkovite lepotne trike, ki jih uporabljajo manekenke, da vedno izgledajo brezhibno.

Ste se kdaj vprašali, kako manekenke vedno ohranjajo popoln videz, ne glede na to, ali nastopajo na modnih revijah ali predstavljajo svoje vsakdanje trenutke na družbenih omrežjih?

Njihova skrivnost ne temelji nujno na dragih kozmetičnih izdelkih ali ekskluzivnih lepotnih tretmajih, temveč na preizkušenih in učinkovitih metodah, ki jih je mogoče zlahka vključiti v vsakodnevno nego.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

V tem članku bomo zato predstavili tri ključne lepotne trike, ki jih uporabljajo manekenke za doseganje polnejših ustnic in sijočih las, katere je vredno preizkusiti.

1. Trik za polnejše ustnice: hialuronska kislina + vazelin

Ste kdaj opazili, kako so ustnice manekenk vedno videti polne in sočne, kot da so pravkar obiskale kozmetični salon? Ne, skrivnost ni v dragih polnilih ali posegih, ampak v preprostem domačem triku, ki ga lahko preizkusite tudi vi.

Dvakrat na dan nanesite tanko plast hialuronske kisline na ustnice, nato pa jih navlažite z vazelinom. Kombinacija teh dveh izdelkov zadrži vlago in ustnice naredi bolj polne ter mehke.

Vztrajajte pri tej rutini vsaj dva tedna, in opazili boste opazno spremembo – ustnice bodo izgledale bolj polne, gladke in naravno sijoče.

2. Popolni lasje: micelarna vodica za sveže lasišče

Se vam lasišče hitro zmasti in si želite, da bi bili vaši lasje dalj časa videti sveži? Predstavljamo vam trik, ki ga modne navdušenke uporabljajo za dolgotrajno svežino las: micelarno vodico uporabite za odstranjevanje olja z vašega lasišča.

Nalijte micelarno vodico v stekleničko s pršilko in jo posprejajte neposredno na lasišče. Micelarna vodica bo absorbirala odvečno olje in umazanijo, ne da bi lase izsušila, kar pomeni, da bodo lasje videti bolj sveži, lahkotni in zdravi.

Ta trik je še posebej učinkovit za tiste, ki imajo radi volumen, a se spopadajo z mastnim lasiščem.

3. Rešitev za naelektrenost las: metoda “reverse hair wash”

Če so vaši lasje nagnjeni k `frizz` efektu in razcepljenim konicam, potem je ta trik popoln za vas. Namesto običajnega vrstnega reda umivanja las, preizkusite obratno metodo – najprej nanesite balzam, nato pa uporabite šampon.

Z uporabo regeneratorja pred šamponiranjem namreč močna čistila v šamponih (kot so sulfati), ki vašim lasem odstranijo naravna olja, ne morejo prodreti tako globoko in jih poškodovati, zato ta metoda zagotavlja bolj nežno in negovalno čiščenje.

Poleg tega zamenjajte svojo plastično krtačo za lase z bambusovo. Bambusova krtača ne ustvarja statike, kar pomeni manj naelektrenosti las in manj razcepljenih konic.

Ta preprosta sprememba bo ustvarila pravi čudež, vaši lasje pa bodo videti bolj gladki in sijoči, prav tako pa bodo manj nagnjeni k vozlanju.

Style. Več novic