Lindsay Lohan si ni več podobna

05. oktober 2024

Lindsay Lohan si ni več podobna

05. oktober 2024
Foto: Profimedia
Lindsay Lohan si ni več podobna

Lindsay Lohan si ni več podobna

05. oktober 2024
Foto: Profimedia

Za igralko Lindsay Lohan so se na podelitvi nagrad Disney Legends Award Ceremony obračale glave, a ne le zaradi njene prečudovite svetlozelene obleke …

Lohanova, ki je zaslovela že kot otrok, se je namreč več kot očitno ulegla pod nož in, kot kaže, je lepotni kirurg z liftingom malce pretiraval. Igralka si namreč ni več podobna, zlobni jeziki bi rekli, da je preveč “nategnjena”.

Še pred tedni so fani njen videz hvalili, češ, da je pri 38 letih videti zelo mladostna. “Lindsay se je vrnila v preteklost in si nadela stari obraz,” se je nekdo pošalil.

Nad njenim videzom so bili navdušeni tudi lepotni strokovnjaki. Estetski kirurg dr. Jonathan Sykes je povedal, da se zdi, da se je igralka v zadnjem letu vrnila k svoji naravni lepoti.

“Videti je čudovito in vse, kar je bilo res lepega in čednega na njej, ko je bila mlada, se je nekako vrnilo, in to je zrela in lepa različica tega,” je dejal za Daily Mail. Strokovnjak predvideva, da si je igralka privoščila nekaj IPL-tretmajev in nekirurško zategovanje kože ter botoks.

Foto: Profimedia

Dr. Jennifer Armstrong pa meni, da si je Lohanova privoščila mnogo več od naštetega. “Čeprav je videti odlično, si preprosto ni več podobna,” pravi.

Po njenem mnenju so pri igralki opravili dvig obrvi in rinoplastiko, pod oči so ji verjetno vbrizgali polnila, tako kot tudi okoli brade in na sredini obraza. “To niso subtilne spremembe. Čeprav je videti spočita, ni več videti kot Lindsay, ki smo jo poznali,” je še dejala Armstrong.

Lindsay sedaj živi povsem drugačno življenje, daleč stran od divjih zabav, ki so jo pahnile v odvisnost. Z možem, finančnikom Baderjem Shammasom, in sinom, ki ga je povila leta julija lani, živi mirno življenje v Dubaju.

Foto: Profimedia

Sreče pa ni našla le v zasebnem življenju. V zadnjem času je spet poprijela za delo in pridno snema filme. Nazadnje je posnela komedijo Irish Wish, ki je na voljo na Netflixu.

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic