Vaša koža potrebuje celovit negovalni pristop

08. oktober 2024

Vaša koža potrebuje celovit negovalni pristop

08. oktober 2024
Foto: Reviderm
Vaša koža potrebuje celovit negovalni pristop

Vaša koža potrebuje celovit negovalni pristop

08. oktober 2024
Foto: Reviderm

Privoščite koži, našemu največjemu organu, nego, ki si jo zasluži. Še posebej v hladnejših dneh, ko je izpostavljena različnim dejavnikom, ki vplivajo na kakovost in videz naše kože.

Ko govorimo o negovalnih znamke pa ne spreglejte nemškega podjetja REVIDERMA, ki že 37 let na trgu izstopa s strokovnostjo in edinstvenim celovitim pristopom, ki zagotavlja rezultate.

V svojem portfelju ima poleg svetovno znane dermokozmetične linije izdelkov z visokim deležem učinkovin tudi več naprav, ki so z nemško kakovostjo osvojili tako nemški kot svetovni trg.

Foto: Reviderm

Preobrazba vaše kože

Naprava za kristalno mikrodermoabrazijo REVIDERM Skin Peeler je največkrat nagrajena naprava za tovrstno storitev, že 10 let zapored je prejela Beauty Awords za najboljšo napravo na trgu.

Skin Peeler se je skozi leta spreminjal, razvijal in nadgrajeval, njegova osnovna naloga, odstranjevanje poroženele plasti kože odmrlih celic in spodbujanje delitve novih celic, pa je ostala enaka in ga je postavila kot prvo izbiro za nego kože.

Foto: Reviderm

Posebnost aparata je nadgradnja z dvema  ultrazvočnima sondama 3 in 10 Mhz, ki delujeta na drenažo in lifting obraza ter dodatno pospešita prodiranje učinkovin med tretmajem.

Najnovejša tehnologija

Svojo ponudbo so dopolnili z ultrazvokom Cell Jet, ki  navdušuje z uporabo pri negi obraza s programi za vsako kožno težavo v kozmetologiji, pa tudi kot zaključni tretma po medicinskih posegih kot pripomoček za reševanje edemov in hematomov.

Foto: Reviderm

Uspeh Reviderma je Skin Needler, po mnenju strokovnjakov najbolj izpopolnjena naprava za microneedling na  tržišču.

Reviderm je zadnjega asa iz rokava potegnil s predstavitvijo nove, revolucionarne radiofrekvence VEGA, ki je prvič prodrla v dermalno-hipodermalno plast. Vsem strankam, ki potrebujejo lifting, volumen in lifting kože obraza omogoča takojšen viden učinek na najnežnejši način brez estetskih posegov.

Vaš idealen negovalni partner

Reviderm predstavlja celovit holistični koncept, ki temelji na prepoznavanju specifičnosti in edinstvenosti vsake kože in njenih potreb ter oblikovanju načrta nege, ki bo zagotovil najboljše rezultate.

Od ostalih blagovnih znamk na trgu nas loči edinstven sistem izobraževanja in podpore, ki jo izvajajo v centrih delujočih po sistemu Reviderm.

Foto: Reviderm

Podjetje svoje delo razširja tudi na področje Slovenije in že 15 let izvaja celovit pristop k negi kože, ki vključuje analizo kože s profesionalnim analizatorjem, sistem tretmaja s kristalno mikrodermoabrazijo Reviderm in dermokozmetiko z visokim deležem učinkovin, vsakodnevno nega kože doma in mikromineralno linijo ličil.

Foto: Reviderm

REVIDERM je idealen partner za rast in dobičkonosnost vsakega centra, saj prenašamo učinkovito »know-how« metodo, pri kateri poleg edinstvenih izobraževanj v okviru Akademije Reviderm prejmete tudi individualne rešitve za optimizacijo poslovanja vašega centra.

Style. Več novic