To je okusen energijski obrok za vsak trenutek dneva

18. oktober 2024

To je okusen energijski obrok za vsak trenutek dneva

18. oktober 2024
Foto: Boom Box, Instagram profil

Nimate časa za zajtrk ali malico, v službi pa vas čaka naporen dan? Tu je način, kako se lahko počutite lahkotno in sito, medtem ko hitite skozi dan!

Prednosti obdobja, v katerem živimo, so neizmerljive. Hitrost, s katero so nam danes informacije dostopne, je neverjetna. Vsi imamo pametne telefone in informacije praktično držimo v rokah. Z njihovo pomočjo lahko opravimo sestanke, nakupujemo, kar pa posledično vpliva na zmanjšanje intenzivnosti gibanja ljudi zato je vse manj, ki si vzamejo čas, da skuhajo kosilo.

Foto: Boom Box, Instagram profil
Foto: Boom box, Instagram profil

Predstavljajte si dobro znan scenarij, ki se vam zagotovo vsaj enkrat že zgodil ali pa se morda celo ponavlja – jutro je, hitite na delo. Alarm je zazvonil, vendar ste ga iz navade še nekajkrat izključili. Ste v dirki s časom. Hitro se oblačite, preverjate torbo, misli vam bežijo k vsem obveznostim, ki vas čakajo čez dan, na zajtrk pa enostavno pozabite.

Tako nekako izgleda vsakdan mnogih ljudi, uravnoteženost med delom, osebnimi obveznostmi in zdravo prehrano pa pogosto izgleda kot nemogoča misija. Vnaprejšnja priprava hrane včasih zahteva več časa, kot ga imamo na voljo.

Ko končno najdete nekaj časa za obrok se pogosto zgodi, da se preveč najeste kar zmanjša produktivnost, kot posledica pa lahko pripelje do bolezni sodobnega časa – debelosti.

Iz začaranega kroga lahko uidete tako, da najprej skrbno izberete sestavine in planirate obroke čez dan. K temu dodamo še dovolj vnosa vode in obvezno telesno aktivnost. In ne pozabite, vedno bodite pozorni na število kalorij, ki jih vnesete. Na vsakem izdelku na zadnji strani piše, koliko kalorij vsebuje.

Slatna malica vedno in povsod

Kot popoln odgovor na izzive sodobnega življenja, je tu Boom Box “Smoothie with oats”, eksplozija naravnih sadnih okusov! Če ste nenehno v gibanju ali preprosto želite jesti bolj zdravo, je Boom Box Smoothie vaš idealni spremljevalec, ki vas bo prepričal, da izgovori več ne obstajajo.

Ti okusni sadni smutiji z dodatkom ovsa so novost od letošnjega junija in so že med poletjem očarali vse, ki skrbijo za kakovost svoje prehrane. Jasno za to obstaja dober razlog!

Glavni sestavini sta preprosti, vendar izjemno močni – najbolj kakovostno sadje in oves. Ta kombinacija ne le da nudi osvežitev in energijo, ampak tudi občutek sitosti, ki traja, vse to pa z zgolj 140 kalorijami!

Foto: Boom Box, Instagram profil

Oves je bogat z vlakninami, kar pomeni, da pomaga ohranjati stabilno raven energije in preprečuje nenadne napade lakote. Prav tako upočasni prebavni proces, kar omogoča postopno sproščanje energije skozi dan.

Še en razlog, da ki vas bo prepričal, da je Boom Box Smoothie najboljši mini obrok za s sabo, je ta, da je bil razvit v sodelovanju z nutricionisti in vam zagotavlja optimalno hranilno vrednost v vsakem obroku. Vse to brez dodanega sladkorja in s 100% vegansko formulo!

Torej, v čast tistemu ponedeljku, ki bo začetek vašega bolj zdravega življenja, ko boste naredili načrte za vadbo, koliko vode piti in kako jesti kakovostno, okusno in nizkokalorično – v čast temu ponedeljku čim prej preizkusite Boom Box Smoothie with oats in ustvarite svoj popolni prehranski načrt!

Style. Več novic