fbpx

3 ideje za osebna in enostavna darila

Lifestyle, Novice, Prva stran

Kako presenetiti z izvirnim darilom?

Ste med tistimi, ki darila vedno nakupujejo zadnji dan? Na koncu pristanete na vratih z buteljko in čokoladnimi pralinami in se tolažite, da so »večna klasika«.

Ste med tistimi, ki darila vedno nakupujejo zadnji dan? Zgodba gre nekako takole; v trgovino vstopite optimistično, v smislu »nekaj bom pa že našel/a, pet minut kasneje se zgražate kako je vse pobrano (šokantno!), nato pa se na robu obupa obtožujete, »kako je mogoče, da svojih bližnjih sploh ne poznam!« Na koncu pristanete na vratih z buteljko in čokoladnimi pralinami in se tolažite, da so »večna klasika«. V prevodu »nikoli ne vem kaj naj kupim, je pa lepo.« Nakup daril za najbližje je pogosto prava muka, saj nimamo izvirnih zamisli.

Letos se temu scenariju lahko izognete tako, da preberete naslednje izvirne ideje, ki smo jih za vas pripravili v uredništvu.

1. FOTOKNJIGA

Svojim bližnjim lahko izdelate fotoknjigo, ki je lahko tudi tematska. Domišljiji pustite prosto pot! Lahko izberete fotografije s potovanja, vaših dogodivščin ali smešnih ponesrečenih fotografij. Zraven lahko dopišete še zanimive citate ali zgodbico. Vse to lahko izdelate od doma in oddate naročilo iz udobja lastnega sedeža! V slovenščini ima s svojimi fotoknjigami enostaven program Müller. Če ste bolj pogumni, se lahko lotite tudi ročne, netiskane različice, a’la scrapbook.

f0e42454fc78bc26e2e7a92f83c1f5cb

2. DARILNI LONČKI

Če morate na en mah obdariti veliko ljudi, vam svetujemo, da v bližnji trgovini kupite set lončkov in sladkarij. Lončke lahko napolnite bodisi s piškoti, čokolado ali slanimi presticami. Iz tršega papirja ga okrasite z rogovi, kapico in drugimi božičnimi trakovi in bleščicami. Bolj osebna različica darila je, da lonček napolnite z listki, na katerih so napisani spomini z osebo, ki jo obdarujete, šale ali ideje za zmenke za 12 mesecev.

reindeer-noses-mason-gift-jars-550x825

0f3760d493cd8c6a3bae8f4705d63198
snowmanjars

 

3. POTISKAJTE OBLAČILO

Potisk na oblačila ne stane veliko. V trgovini z oblačili lahko izberete navadno majico ali pulover ter izberete fotografijo ali napis, ki vam jo bo tiskar natisnil v manj kot enem dnevu. Seveda se lahko pošalite na tisoč in en način! Osebno in pozorno darilo je tu!

personalized-couples-soul-mate-t-shirt-31

 

KAKO PRESENETITI Z IZVIRNIM DARILOM? NASVET!

V mesecu novembru in prvih tednih decembra bolj pozorno poslušajte bližnje, morda med pogovorom omenijo, kaj si želijo. Neočitno se pozanimajte, kaj so njihove skrite strasti in želje. Dokler tega ne počnete, tri dni pred Božičem, ne bodo opazili vaših vohunskih namenov. Novembra ste še varni!

Vir fotografij: Pinterest, Google


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam