fbpx

Adele je shujšala z lakoto, ne z vadbo!

Lepota

Britanska pop zvezdnica se je odločila, da se bo spremenila do nerazpoznavnosti.

Svet je navdušen in hkrati šokiran nad hitro izgubo kilogramov pevke Adele. Superzvezda je nekajkrat priznala, da ji njene prehranske navade preprečujejo, da bi bila videli vitka, saj ne mara telovadbe.

Medtem pa je pevka našla pomoč pri brazilski strokovnjakinji za telo – Camili Goodis, ki ji je pomagala do popolne postave.

Camila pravi, da svojim varovancem svetuje razne vadbe, pilates in osnovne vaje za moč, s pomočjo katerih dosežejo idelano postavo.

Fitnes trenerka je povedala, da je Adene shujšala zahvaljujoč dieti in ne vadbi. Vaditeljico je pevka spoznala s pomočjo soproge Robbija Williamsa, Aide.

»Dolgo sem trenirala z Aide. Ona in Adele sta dobri prijateljici, tako da sva se spoznali pri Williamsih doma. Adele je povedala, da ne mara vadbe, vendar pa je spremenila način življenja ter prehrane in za njen videz je v 90 odstotkih zaslužna dieta,«

je povedala Camila.

Camila, ki je tudi svetovalka za boljše življenje, je izjavila, da je Adelina vitka postava plod zdrave in uravnotežene prehrane, manjšega vnosa dnevnih kalorij in porabe viška energije.

Še oktobra se je Adele šalila, kako je včasih jokala, zdaj pa se znoji in da je zmanjšala količino sladkorja, je zelenjavo, kot sta ohrovt in ajda, ki zavirata apetit in aktivirata gen za hujšanje.

Adele na podelitvi Oscarjev leta 2013

Kakor koli že, Adele se je skoraj prepolovila, tako kot javna mnenja o njenem novem videzu.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam