fbpx

Adele končno razkrila, komu je pesem namenjena

Lifestyle, Novice

“Vsi mislijo, da sem daleč stran od njih, ampak nisem. Vsi mislijo, da živim v j****i Ameriki, kar pa sploh ni res.”

Adele je pred kratkim izdala nov single, “Hello”. Oboževalci po celem svetu pa so se nemudoma začeli spraševati, komu je pesem posvečena.

V ekskluzivnem intervjuju za iD, je Adele iskreno spregovorila o tem, kako je biti ponovno v središču pozornosti po treh letih. Angleška pevka je povedala, da je bil spot posnet lanskega oktobra v Torontu, pod taktirko že večkrat nagrajenega igralca in režiserja Xavierja Dolana.

adele1

Adele je tudi razkrila največjo skrivnost, od kar je single ugledal luč sveta. “Pesem govori o prizadetih čustvih osebe, vendar hkrati govori tudi o poskusu, da kljub vsemu ostanejo v stiku s sami s seboj, kar je lahko včasih kar težko. To je približno enako hrepenenju po drugemu jazu. Ko sem odsotna od doma, resnično zelo  pogrešam svoje  življenje doma in kadar nisem v Angliji, se počutim resnično obupano.”

Pevka je razkrila, da je “Hello” njena želja po prihodu domov in opravičilo vsem, ki jih je v življenju prizadela, vključno z njo samo. Ob novinarjevem vpašanju, ali je ta pesem tudi opravičilo njenemu bivšemu partnerju, pa je enostavno odgovorila: Ljubi Bog, nikakor ne!” Hkrati pa je priznala, da je končno zaprla to poglavje v svojem življenju in je hvaležna, da je bivšega partnerja končno prebolela ter da sama pesem ni posvečena nobeni določeni osebi.

“”Hello” govori o prijateljih, bivših fantih, o meni, moji družini in mojih oboževalcih. Vsi mislijo, da sem daleč stran od njih, ampak nisem. Vsi mislijo, da živim v j****i Ameriki, kar pa ni res.”, je dodala iskrena Adele.

adele 5

adele 4

adele 3

Pesem Hello je prvi single albuma 25, ki izide 20. novembra, na Youtube pa ima spot že več kot 100 miljonov ogledov.

Pesem “Hello” lahko poslušate tudi na naši spletni strani.

 

Foto: Adele Facebook, Instagram

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam