fbpx

Adele odločno proti pritisku na novopečene mamice

Lifestyle, Novice, slider

Njen odziv je posledica težav, s katerimi se je soočala po rojstvu sina.

Pritisk, s katerim se danes soočajo mamice, je prevelik. Biti najboljša mama, dobra žena in uspešna na področju svojega dela, je resnično prehud. In v bran mamicam, je stopila priljubljena Adele.

adele2

 

Ostre besede ene najbolj popularnih pevk današnjega časa, bi lahko prevedli takole:

“Vprašanje o mamah, ki dojijo? Veste kaj, to je že jeb*** smešno! Vsi tisti, ki pritiskate na nas, jeb*** se!!! V redu?”

Tako se je Adele na enem njenih nedavnih koncertov odzvala na izjave slavnega kuharskega chefa Jamie Oliverja, ki je dejal, da je dojenje nekaj najbolj naravnega, najboljšega in lahkega za žensko.

 

 

adele jamie

Njen odziv je posledica težav, s katerimi se je Adele soočala po rojstvu sina. Dojila ga je devet tednov, potem ji je zmanjkalo mleka. Ni imela izbire kot mu dati umetno mleko. Tako si je prihranila marikatero skrb in ugotavljanje ali je njen otrok lačen.

adele stop

Adele sporča vsem mamicam in ženskam, da ni nič narobe, če se že od začetka odločite za hranjenje vašega djenčka z umetnim mlekom, saj nekatere ženske enostavno ne morejo dojiti, nimajo mleka oziroma se morajo po dveh mesecih vrniti na svoja delovna mesta.

Adele with baby Angelo visit The Metropolitan Museum of Art. Pictured: Adele and Angelo Ref: SPL567556  250613   Picture by: JosiahW / TK / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com

 

Glede na današnji tempo življenja in različne vloge, ki jih ženske opravljamo, ima vsaka pozameznica pravico, da se sama odloči, kaj je za njenega otroka najboljše.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam