Adele se je na oder vrnila v velikem, glamuroznem slogu

21. november 2022

Adele se je na oder vrnila v velikem, glamuroznem slogu

21. november 2022

Britanska glasbenica je 10 mesecev po prvotno načrtovanih nastopih končno stopila na oder v Las Vegasu. In to v neverjetni kreaciji …

Adele je začela s težko pričakovano serijo nastopov v Las Vegasu, kar je otvorila v velikem slogu. Poleg dih jemajočega nastopa je poskrbela tudi za brezhibno garderobo: blestela je v neverjetni obleki znamke visoke mode Schiaparelli, ki jo je nadgradila s prestižnim nakitom Lorraine Schwartz.

Brezčasno, žametno obleko z ladijskim izrezom je odlično zaokrožil satenasti pas, pripet z zlato broško.

Njen stilist Jamie Mizrahi je ob tem povedal, da je ena od Adelinih supermoči ta, da “zna vedno na pravi način dati déjà vu,” ter dodal, da se “tudi, ko naredi nekaj novega ali modernega, zdi kot ista Adele, v katero smo se zaljubili. To je videz, ki ga želimo,” je še pojasnil.

Foto: Instagram @schiaparelli
Foto: Instagram @schiaparelli

“Daleč najhujši trenutek” v njeni glasbeni karieri

S serijo nastopov, imenovanih “Vikendi z Adele”, bi morala pevka začeti že v začetku letošnjega leta, a je tik pred zdajci šokirala oboževalce, ko je nenadoma odpovedala vse nastope in jih preložila za nedoločen čas.

Oboževalci so bili razočarani in celo besni, saj so imeli mnogi že načrtovan in plačan izlet oz. dopust v Las Vegasu, da bi si ogledali nastop priljubljene pevke.

Foto: Profimedia

Takrat je prek Instagrama v solzah le nekaj ur pred prvim šovom sporočila, da odpoveduje vse koncerte, češ, da “šov ni pripravljen”. Kot razlog je navedla covid, da je za njim zbolela polovica ekipe, zaradi zaprtja zaradi pandemije pa so imeli tudi težave z dobavami materialov, zato prizorišče ni bilo pripravljeno.

Avgusta je za Elle povedala, da je bil to “daleč najhujši trenutek” v njeni glasbeni karieri, dejala je celo, da je bila to “prava sramota”. Dodala je, da ji je bilo mesece po tem zelo težko, predvsem zaradi razočaranja njenih zvestih oboževalcev. “Sram me je bilo pred njimi,” je priznala.

Foto: Profimedia

Serija nastopov v Las Vegasu se je tako začela 10 mesecev kasneje, 18. novembra, in bo trajala do marca 2023. Adele ima v načrtu 32 nastopov.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic