fbpx

Adijo Bruce Jenner, pozdravljena Caitlyn Jenner

Znani

Olimpijski prvak in transseksualec, prej znan kot Bruce Jenner, očim Kim, Kourtney, Khloe in Roba Kardashian razkriva svoj pravi jaz na fotografiranju, ki ga je izvedla Annie Leibovitz in intervju z Buzz Bissinger za revijo Vanity Fair. Samo za vas smo poiskali par utrinkov. Presenečeni? To je verjetno ena izmed najbolj odmevnih zgodb o javnem […]

Olimpijski prvak in transseksualec, prej znan kot Bruce Jenner, očim Kim, Kourtney, Khloe in Roba Kardashian razkriva svoj pravi jaz na fotografiranju, ki ga je izvedla Annie Leibovitz in intervju z Buzz Bissinger za revijo Vanity Fair. Samo za vas smo poiskali par utrinkov. Presenečeni?

Vir: Instagram

Vir: Instagram

Vir: Instagram

Vir: Instagram

Vir: Instagram

Vir: Instagram

Vir: Instagram

Vir: Instagram

Vir: Instagram

Vir: Instagram

To je verjetno ena izmed najbolj odmevnih zgodb o javnem doživljanju spremembe spola o kateri se bo govorilo še dolgo. Že nekaj časa nazaj je v televizijskem intervjuju za ABC pojasnil, da je ženska. Priznal je, da je imel težave s spolno identiteto že od otroštva zdaj pa je željo po transfomaciji končno uresničil. Njegova 89-letna mama je o njegovem razkritju dejala, da je tako ponosna nanj, kot je bila leta 1976, ko je osvojil zlato olimpijsko medaljo in tedaj postavil tudi svetovni deseterobojski rekord. Enako so se odzvali njegova zadnja žena Kriss in otroci na čelu s Kim Kardashian.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam