fbpx

Adijo dlačice, pozdravljeno poletje!

Lifestyle, Nega telesa, Obraz, PR novica, Prva stran, slider

Odstranjevanje dlak na ženskem telesu ima dolgo in bogato zgodovino. V starodavnem Egiptu naj bi si ženske odstranjevale dlake …

Z IPL Philips Lumea Prestige

Še vedno iščete preprost, hiter, neboleč, predvsem pa učinkovit postopek odstranjevanja neželenih dlačic v udobju lastnega doma? Z uporabo IPL Philips Lumea Prestige bo to poletje vaša koža gladka, vaše življenje pa bolj brezskrbno in spontano.

Predstavljajte si: Sobotno jutro, sončni žarki vas prijetno žgečkajo skozi zavese. Zazvoni telefon in prijateljica predlaga izlet na morje. Odhod čez pol ure. Nastopi panika, saj si ravno puščate dlake, ker ste že naročeni na voskanje v kozmetičnem salonu. In tako ostanete doma.

Zgodba bi se lahko odvila drugače, če bi uporabljali IPL Philips Lumea Prestige.

Odstranjevanje dlak kar v vaši dnevni sobi

Philips Lumea Prestige je rezultat 14 let Philipsovih raziskav, ki izhaja iz tehnologije profesionalnih IPL naprav. Predstavlja idealno rešitev za dolgotrajno gladko kožo brez dlak, saj zagotavlja do 92 % manjšo poraščenost že po 3 depilacijah.* Uporaba je povsem enostavna, pri čemer je najboljše, da lahko IPL Philips Lumea Prestige uporabljate v udobju lastnega doma, s kablom ali brez. Je na sporedu vaša najljubša nadaljevanka? Odlično! Med tem ko jo gledate, lahko poskrbite še za gladko kožo.

* Merjeno po tretjem tretmaju na predelu nog ob upoštevanju priporočenega urnika za izvajanje depilacij; rezultati med uporabnicami se lahko razlikujejo.

Odstranjevanje dlak na ženskem telesu ima dolgo in bogato zgodovino. V starodavnem Egiptu naj bi si ženske odstranjevale dlake s pomočjo pincet, narejenih iz školjk in s pomočjo plovcev, uporabljale pa so tudi že voske na osnovi medu in sladkorja.

Enostavno, učinkovito in dolgotrajno

IPL naprava Philips Lumea Prestige je enostavna za uporabo in dokazano učinkovita. Nežni svetlobni impulzi že po nekaj tednih uporabe uspavajo dlačni mešiček in tako preprečujejo ponovno rast dlak neposredno pri koreninah. Objektivne raziskave so potrdile bistveno zmanjšanje poraščenosti že po 3 tretmajih, opravljenih v dvotedenskih razmikih, po katerih je bila koža že neporaščena in posledično gladka. Za optimalni učinek je priporočljivo opraviti 4 do 6 posegov na 2 tedna. Za ohranjanje svilnato gladke kože bodo potrebne ponovitve tretmajev šele na vsakih 4 do 8 tednov. Pri čemer ni zanemarljivo, da življenjska doba sijalke zagotavlja do 20 let uporabe!**

** Preračunano za uporabo na spodnjem delu nog, predelu bikinija, pod pazduhami in obrazu. Življenjska doba sijalke ne podaljšuje Philipsove 2-letne mednarodne garancije.

Gladke noge, pazduhe, bikini in obraz

Oblika naprave Philips Lumea je prilagojena obliki ženskega telesa. Uporablja se lahko na vseh delih telesa in obrazu, saj ima 4 edinstveno zasnovane nastavke, ki omogočajo optimalne rezultate. Pametni senzor SmartSkin vam priporoči najboljšo nastavitev za vašo barvo kože, da vam ne bo treba ugibati, katero od petih, ki so na voljo, izbrati. Ste vedeli, da lahko Philips Lumeo uporablja tudi vaš najdražji? Številni moški jo že uporabljajo na predelu prsi, nog, rok in hrbta.

Namig št. 1: Da ne bo ušla nobena dlačica

Številne zadovoljne uporabnice so odkrile svoje načine, za še preprostejše odstranjevanje dlak z IPL Lumeo Prestige. Denimo: z belo barvico za oči si na kožo narišite mrežo in se z aparatom pomikajte kvadrat za kvadratom. Tako ne bo noben predel kože ostal neobdelan.

Kako deluje IPL?

IPL je tehnologija, ki se v kozmetičnih salonih uporablja že od leta 1997. Sorodna je laserski tehnologiji. IPL oddaja svetlobo v vseh vidnih valovnih dolžinah, kot denimo bliskavica pri fotoaparatu, medtem ko laserski odstranjevalec dlak usmeri en šop svetlobe v določeni valovni dolžini, kot laser. Tako je IPL tehnologija bolj vsestranska, saj je primerna za večji razpon aplikacij kot samo lasersko odstranjevanje dlak. Pri obeh pa je za učinkovito odstranjevanje dlak potrebno opraviti več tretmajev.

Namig št. 2: Ker dobre stvari delimo

Philips Lumea Prestige lahko mirno delite s prijateljico ali sestro. Uporabljali jo boste le en dan, nato pa lahko za 14 dni pozabite nanjo, ali jo posodite naprej. Nastavke preprosto sperete pod vodo, tako da je skrb glede higiene odveč.

Je Philips Lumea primerna za vas?

IPL tehnologija je najučinkovitejša pri temnih dlakah, v primeru, da koža ni porjavela od sonca. Ni pa učinkovita pri sivih, rdečih in zelo svetlih dlakah kot tudi pri zelo temni barvi kože.

Več kot milijon in pol uporabnic po vsem svetu ljubi Lumeo! Se jim boste pridružili?

Preberite več o Philips Lumei.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam