fbpx

Airbnb je razglašeno za najboljše delovno okolje

Dekor, slider

Airbnb v lanskem letu sploh ni bilo na seznamu podjetj za najboljše delovno okolje, letos pa so s prvega mesta izrinili Google.

Najbolj poznana spletna stran, ki se ukvarja z najemanjem in oddajanjem stanovanj in hiš po celem svetu Airbnb je, po oceni podjetja za zaposlovanje, Glassdoor, razglašena za najboljše delovno okolje na svetu. Zanimivo je, da v lanskem letu Airbnb ni bil niti na seznamu za to preiznanje, letošnje leto pa se je povspela kar na prvo mesto in tako s prestola vrglo Google, ki je pristalo na 8. mestu. Glassdoorov seznam vključuje podjetja po severni Ameriki in del Evrope in seznam sestavlja izključno na podlagi anket med zaposlenimi.

Airbnb je bil ustanovljen leta 2008, danes pa se njihovi prihodki merijo v več sto miljonih ameriških dolarjev. Zaposleni v podjetju redno dobivajo bone za potovanja, kar pa je samo ena izmed mnogih bonitet, zato resnično ne čudi, da so svoje podjetje zelo visoko ocenili. Podjetje Airbnb zaposluje ljudi različnih kultur in resnično ceni svoje ljudi, zato smo v uredništvu mnenja, da bi bil lahko za zgled tudi mnogim domačim podjetjem.

3021556-poster-airbnb-hq-lo

airbnb-office-LUgeDxL4ef

airbnb-office-NaNb93RLL4.jpg.pagespeed.ce.U6d21xet26

airbnb-office-qqF3Dkolcr-full-width.jpg.pagespeed.ce.vye7fXPX92

Azure-Airbnb-Dublin-10

banner-airbnb.jpg.pagespeed.ce._KYEBJsjpT

Foto: Airbnb


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam