fbpx

Alec Baldwin raztrobil o nečakinji in Bieberju: “Kar šla sta in se poročila!”

Znani

Slavni hollywoodski igralec zatrjuje, da sta se njegova nečakinja, manekenka Hailey Baldwin in pevec Justin Bieber na skrivaj poročila v Londonu, a Hailey strica postavlja na laž.

Medtem, ko sta pohajkovala po Londonu in se poljubljala vsem na očeh, naj bi znani pop zvezdnik Justin Bieber in manekenka Hailey Baldwin v glavnem mestu Velike Britanije v resnici izlet izkoristila za to, da sta izrekla ‘Da’ pred matičarjem – in to na skrivaj. Tako vsaj sveto prisega 60-letni slavni hollywoodski igralec in nominiranec za oskarja, Alec Baldwin.

Ker je Hailey njegova nečakinja in ker Alec ne slovi po tem, da se kar tako malo heca s tabloidi ter dviguje prah, bi morda novica lahko bila celo resnična. Sir Alecu namreč pozornosti ne manjka, ne potrebuje je kupovati s poceni ‘štosi’. Govorice, da sta se mlada dva poročila, so začele krožiti minuli teden, ko so zaročeni slavni parček opazili na sodišču v New Yorku.

Hailey je nato na svojem Instagram profilu v objavi zanikala, da bi se poročila. Toda, ko je Alec govoril z enim od medijev na 70. jubilejni podelitvi Emmyjev v Los Angelesu, ki je potekala v zgradbi Microsoft Theater, je novinarju zatrdil, da je par že poročen.

“Kar šla sta in se poročila in pojma nimam, kaj je v ozadju,”

je dejal priznani filmski igralec tri dni zatem, ko so 21-letno Hailey in 24-letnega Justina opazili na uradu za poročna dovoljenja v glavni newyorški sodniji.

Tukaj naj bi dvignila dovolilnico za poroko

To je bilo minuli četrtek, ta ponedeljek, torej včeraj, pa je Alec izklepetal skrivnost. Alecov komentar je v javnost prišel zatem, ko je Hailey v petek na Instagramu zanikala poroko z zaročencem Justinom Bieberjem.

“Razumem, zakaj špekulirate, da sva se se zaobljubila, toda v renici še nisem poročena!”

je Hailey napisala na Instagram.

Neki ‘poznavalec’ oziroma ‘vir blizu para’, kot se temu reče v tabloidih, je reviji People prejšnji teden povedal:

“Šla sta in se poročila, ne da bi koga poslušala.”

Ta ‘vir’ tudi malce patetično dodaja, da ‘velika poročna slovesnost še sledi, pred Bogom in vsemi, ki jih imata rada’.

Slavje naj bi se bojda zgodilo v Kanadi, od koder je doma pop pevec. Pri reviji People so šli tako daleč, da trdijo naslednje:

“Gre za to, da se znana manekenka, ki je tudi model za znamko Tommy Hilfiger, ‘še ne počuti poročeno’.”

Menda naj bi njihov vir dejal, da Hailey loči med ‘civilno poroko’ in ‘pravo stvarjo’, torej poročnim obredom za povabljene goste. Marsikaj smo že prebrali, ampak ta izjava je res mejna.

Par naj bi se poročil v Londonu, kjer je posneta fotografija

Zdi se, da bi vsi radi skočili na ‘vagonček’ domnevne poroke slavnega para. Tabloid TMZ že piše, da bo poročno slavje potekalo v Ontariu, na 5 milijonov USD vrednem posestvu, ki ga je Bieber kupil letos poleti. TMZ-jev vir dodaja, da sta se mislila Hailey in Justin poročiti leta 2019, a sta si potem premislila in želela poroko letos sredi septembra. Ta neznana oseba še zatrjuje, da ‘je bil Bieber videti nadvse ganjen, ko je v roke dobil poročno dovolilnico’.

Bieberja, ki ima te mesece na vrhu lestvic razvpito pesem Sorry, naj bi nekdo na sodišču slišal, ko je Hailey dejal:

“Srček, ne morem dočakati, da se poročiva.”

Bojda naj bi se Bieber uradniku, ki mu je izdal potrdilo, tudi zahvalil, ker bo zadevo obdržal v tajnosti. Licenca za poroko naj bi, kot veljajo predpisi mestne občine New York, veljala 60 dni. Kadarkoli v tem času se lahko par poroči.

Alec Baldwin je srečno poročen in rad deli nasvete… pa tudi skrivnosti

Če se vrnemo k zgovornemu Alecu, ta ima celo nasvet za svojo nečakinjo, s katero ‘se slišita sem in tja po telefonu’:

“Ne nehajta s svojim delom… in vztrajajta. A ko se poročiš, po mojih izkušnjah zadeva najboljše deluje, če je par lahko veliko skupaj.”

Justin in Hailey sta se zaročila 7. julija letos, dobivati sta se začela leta 2015 in bila na ‘on-off’ zvezi tudi v 2016, toda od junija letos sta praktično neločljiva.

 

D. S.

Foto: Daily Mail, TMZ, People, TSNYC, Rex


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam