fbpx

Alessandra Ambrosio potrdila, da se je letos zadnjič sprehodila na reviji Victoria’s Secret

Moda, Novice, Prva stran, Znani

Angelsko slovo

Ob koncu tedna so se pojavile govorice, da bo za Alessandro Ambrosio letošnji modni šov Victoria’s Secret v Šanghaju zadnji. Čeprav so mediji to že potrdili, pa se je Viktorijin angelček odločil, da o tem ne bo govoril – do zdaj. V čustveni objavi na Instagramu se je manekenka po 17 šovih poslovila od modnega spektakla.

“Besede ne morejo opisati, kako hvaležna sem, da sem lahko sodelovala s to čudovito znamko, ki po celem svetu navdihuje tako mene kot ostale ženske,”

je zapisala Alessandra.

“V najbolj divjih sanjah si nisem predstavljala, da bom hodila kar na sedemnajstih modnih šovih Victoria’s Secret.”

https://www.instagram.com/p/BbwWCZnBqv7/?hl=en&taken-by=alessandraambrosio

Zahvalila se je tudi producentu Edu Rezeku in njeni “Victoria’s Secret družini”, ki so te spomine naredili še bolj nepozabne. A najtežje se je bilo posloviti od ostalih angelčkov, kot so Adriana Lima, Lily Aldridge, Candice Swanepoel in ostalih.

“Reči adijo mojim angelskim sestram je bilo zelo težko in čustveno, a skupaj smo res naredili najboljši in največji šov do zdaj,”

je nadaljevala.

“Tega ne bi bila zmožna speljati brez podpore in ljubezni mojih oboževalcev in zelo sem ponosna na to, da sem bila toliko let del gibanja Victoria’s Secret. Vedno bom navijala za vas. Rada vas imam za vedno.”

Alessandra se je po slavni modni pisti prvič sprehodila leta 2000, od takrat pa je postala prepoznaven del te znamke perila. Dvakrat je nosila Fantasy Bra, nastopala noseča s svojim drugim otrokom in nosila krila, težka kar 15 kilogramov.

Mankeneka je za Entertainment Tonight povedala, da se od znamke poslavlja, saj si želi več časa posvetiti svoji liniji kopalk Ale by Alessandra in se dodatno posvetiti svoji igralski karieri.

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam