fbpx

Alexander McQueen lansiral prvo parfumsko kolekcijo

Moda, Novice, Prva stran

McQueen Parfum.

Britanska modna hiša Alexander McQueen je ena izmed redkih evropskih prestižnih blagovnih znamk, ki do zdaj še ni bila aktivna v parfumskem poslu, vendar za začetek meseca marca pripravlja dišeče presenečenje. Prav se uganili – izdala bo svojo prvo kolekcijo parfumov.

Modna hiša Alexander McQueen nikoli ni delovala na “svetli” strani oblikovalcev, vendar je vedno poudarjala svojo temno estetiko. Prva parfumska kolekcija “McQueen Parfume” s svojo črno stekleničko in cvetličnim vonjem je bila narejena v skladu z romantično in močno gotsko identiteto hiše. Dišeč cvetni vonj, v katerem imata glavno vlogo vonj indijskega jasmina, tuberoze in ylang-ylange, roza in črnega popra ter vetiverja, bo razorožil vse ljubitelje MxQueenove temne lepote in ostre ženstvenosti.

Priprava tega edinstvenega parfuma je trajala tri leta, oblikovalka Sarah Burton osebno, pa je nadzorovala njegov razvoj. Prvo stekleničko tega čudovitega “strupa” se bo pojavila na policah Harrodsa v začetku marca, poleti pa izide še različica parfumske vodice. Gotični temni duh McQueenove modne vizije je prisoten tudi v steklenički, ki v svoji črno-zlati kombinaciji izžareva blišč in razkošje, in bo videti prekrasno na katerikoli polici v hišni kolekciji parfumov.

Preberite še: Kmalu bo zadišalo po pravi pomladi

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam