Ali je ta viralna krema s TikToka res vredna nakupa?

27. junij 2023

Ali je ta viralna krema s TikToka res vredna nakupa?

27. junij 2023
Foto: Pexels

V nenehno razvijajočem se svetu nege kože ni skrivnost, da je iskanje popolne kreme za obraz lahko življenjska misija.

Vendar je slovensko lepotno skupnost obnorela nova senzacija, ki je osvojila srca vplivnežev, strokovnjakov za kožo in navdušencev nad nego kože po Evropi. Zen Defence – lahkotni vlažilni heroj, ki je čez noč postala prava senzacija.

Foto: Eggo

Minimalistične sestavine, maksimalni rezultati

Supermoč kreme Zen Defence je njena skrivna formula – skrbno izbrana mešanica sestavin, zasnovana tako, da tvoji koži zagotavlja dolgotrajno vlaženje in nego. Ta krema za obraz se ponaša z minimalnim seznamom sestavin, ki harmonično delujejo in krepijo naravni sijaj vaše kože, s tem pa ponosno zastopa filozofijo preprostosti podjetja EGGO.

TikTok senzacija

Krema Zen Defence je z več kot milijonom ogledov na TikTok-u prevzela družbena omrežja, in to z dobrim razlogom. Zaradi svoje izjemne učinkovitosti si je prislužila sloves dvojnika (angl. dupe) priznane (a precej predrage) vlažilne kreme podjetja Drunk Elephant. Ekipa Style.Over.Net se je zato odločila, da jo bo preizkusila in se prepričala, ali je celotno navdušenje upravičeno.

@itsjusttix DOOPS baby 🤌🏼✨ #drunkelephant #skincare #bronzingdrops #dupe #dupes #fyp ♬ if u use this sound ur automatically hot – 🎸

Popoln spremljevalec za vsako vreme

Ne glede na to, ali se spopadaš z vročino ali mrzlim vetrom, bo Zen Defence poskrbela za tvoj obraz. Zaradi izjemno lahke in hitro vpojne formule je idealna za okolja z visokimi temperaturami. Poslovi se od težkih, mastnih vlažilnih krem, ki kožo obremenjujejo (kot da nimamo dovolj zunanjih stresorjev, kajne). Zen Defence se brez težav zlije s kožo in za seboj pusti neviden vlažilni film, ki kožo ne le neguje, ampak tudi izboljša njen sijaj.

Foto: Eggo

Več kot vlaženje

Poleg izjemnih vlažilnih lastnosti je krema Zen Defence obogatena z močnimi antioksidanti in ceramidi. Te močne sestavine sinergijsko delujejo na zaščito kože pred okoljskimi vplivi, preprečujejo delovanje prostih radikalov in podpirajo naravno kožno pregrado. Z dosledno uporabo boš kožo redno vlažila, hkrati pa krepila bariero, kar bo tvojo polt naredilo zdravo in sijočo. 

Nasvet: Edinstvena embalaža omogoča, da kremico uporabiš kot osnovo za mešanje z ostalimi izdelki. Dodaš lahko serume, samoporjavitvene kapljice ali pa tekoče podlago in si tako ustvariš čisto svojo BB kremico.

Izkusi Zen

V nasprotju z drugimi modnimi muhami pri negi kože, ki prihajajo in odhajajo, se je zaščitna krema Zen uveljavila kot priljubljen temeljni izdelek v rutini nege kože. Nešteto pozitivnih mnenj in pričevanj zadovoljnih uporabnikov priča o njeni učinkovitosti in resnični preobrazbi, ki jo ponuja.

Foto: Eggo

Ali je torej krema Zen Defence Cream vredna tega hrupa?

Vsekakor. Njen viralni status je zaslužen in z gotovostjo lahko trdimo, da je upravičila svoje trditve. Krema se izjemno lepo razmaže, je lahkotna in ne pušča mastnega občutka. Všeč nam je, ker ni parfumirana ter kožo ustrezno navlaži.

*Rezultati se lahko razlikujejo. Za individualne nasvete se posvetujte z dermatologom.

Style. Več novic