fbpx

Ali je vaše življenje prehitro za brezhiben videz?

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Pozna vrnitev domov in skoraj nič spanca, izpostavljenost soncu, stres in podobni dejavniki uničujejo lepoto in zdravje vaše kože.

Email. Sestanek. Delovno kosilo. Konferenčni klic. Socialni mediji in trenutne novice. Življenje je postalo gledanje v tla, ko hodite naokoli in poskušate vse svoje aktivnosti združiti v že tako prepoln urnik. Pozna vrnitev domov in skoraj nič spanca, izpostavljenost soncu, stres, slaba kvaliteta zraka in podobni dejavniki uničujejo lepoto in zdravje vaše kože. Koža potrebuje vašo pozornost – vendar pa v bližini ni nobenega umivalnika ali kopalnice.

Za vas je Shiseido našel dva ključa do brezhibne kože, ki sta oblikovana posebej za naporne dni in dolge noči.

IBUKI Quick Fix Mist (29€)  je vlažilni sprej za obraz z osvežilnim delovanjem, za ponovno ravnovesje kože.

Quick Fix Mist je osvežujoč vlažilni gel, ki v trenutku odpravi kožni sijaj, koži povrne vlažnost in odpravlja posledice vsakodnevnega stresa. Uporabite ga skupaj z IBUKI Refining Moisturizer in izkusite kožo, ki je pripravljena na vse, 24 ur na dan, 7 dni na teden!

Shiseido Ibuki Quick Fix Mist

Po nanosu Quick Fix Mist se na kožni površini oblikuje tančico iz mikro gela in ji tako omogoča, da ostane navlažena in v ravnovesju dlje časa in ne glede na različne okoliščine.

IBUKI Beauty Sleeping Mask (47€) je lepotilna nočna maska s fitoplanktonom.

Shiseido Ibuki Beauty Sleep Mask

Beauty Sleeping Mask je nenavadna gelasta maska, ki jo pustimo delovati na koži. Odlično simulira učinke globokega spanca – koži pomaga omiliti škodo boja z zunanjimi dejavniki, ki so jo spremljali podnevi. Izdelek nanesite pred spanjem in ga pustite delovati vse do jutra.  Zbudili se boste z neverjetno lepo kožo, ki je na dotik rosnato mehka in čudovito spočita – tudi po noči slabega spanca.

Shiseido Quick Fix Mist in Beauty Sleeping Mask bosta na prodajnih policah od februarja 2016.

Foto: Shiseido


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam