fbpx

Ali Melania Trump z oblačili pošilja skrivna sporočila?

Moda

Njena oblačila nosijo sporočila.

Melania Trump je modna ikona. Prva dama ZDA točno ve, kaj ji pristaja in kakšen učinek bo njena garderoba imela na javnost.

Da ničesar ne prepušča naključju, je ugotovila tudi novinarka CNN, dopisnica iz Bele hiše Kate Bennett, ki je objavila neavtorizirano biografijo Melanie Trump – Free, Melania. 

Bennett po poročanju Gale piše, da nekdanja manekenka s svojo garderobo komunicira z javnostjo. Leta 2018 je veliko prahu dvignila njena zelena Zarina jakna z napisom: “Res mi ni mar. Pa tebi?“

Donald Trump je takrat razburjal s svojo strožjo politiko priseljevanja, zato so mnogi mediji Melanijin izbor jakne kritizirali, nekateri pa so pisali, da je s tem kosom oblačila pokazala upor proti možu.

Bennettova sicer meni, da je bilo Melanijino sporočilo usmerjeno k Ivanki, s katero naj ne bi bila v najboljših odnosih.

Novinarka tudi trdi, da je opazno, kdaj je Melania jezna na moža, saj takrat obleče bolj možata oblačila.

Ko je izbruhnil škandal s striptizeto Stormy Daniels, je Melania večkrat nosila hlačni kostim. Zanimiv je bil tudi njen izbor oblačil, ko je v javnost prišel video, v katerem se Trump hvali, kaj vse lahko kot znana oseba počne z ženskami.

Melania je takrat na drugi predvolilni debati oblekla tako imenovano “pussy-bow“ bluzo, ki je idealen izbor za poslovno žensko.Vir: zurnal24.si

Foto: Getty, The Washington post


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam