fbpx

Ali se na male zaslone res vrača nanizanka Prijatelji?!

Lifestyle

Tokrat je ugibanja sprožila Jennifer Aniston v intervjuju za revijo InStyle, očitno je po njenih besedah ‘reboot’ Prijateljev še kako mogoč, kljub nasprotovanju enega od soigralcev.

Ko pod lupo vzamemo najbolj priljubljene klasične TV nanizanke, je nemogoče spregledati kultno serijo Prijatelji (Friends), eno od tistih, ki je zaznamovala več generacij. Čeprav se je na TV ekranih pojavila v 90. letih, imajo Prijatelji še dandanes kopico oboževalcev po vsem svetu.

Njihova priljubljenost raste tudi med mladimi, ki se leta 1990 še rodili niso, a sedaj odkrivajo posnetke serije na različnih medijih. Prav vsak od nas se je že kdaj spraševal, kaj so njegovi najbolj priljubljeni junaki z malega ekrana počeli ‘kasneje’ – recimo čez 10, 20 let. In čeprav so nadaljevanja kultnih serij ter ponovno posnete nanizanke praviloma razočaranje (vsaj pri kritikih, pa tudi številnih gledalcih – spomnimo se samo denimo Beverly Hills 90210), mnogim ne da miru vprašanje, ali bodo Prijatelje snemali ponovno.

Podobno ‘ponovno snemanje’ se je zgodilo pri serijah Will&Grace, Roseanne, Murphy Brown, Polna hiša in Twin Peaks, gre za same legende 90. let, ki so ponovno oživele ali pa še bodo na TV zaslonih. Tudi pri Prijateljih je podobno, govorice se sem in tja oglasijo, potihnejo in zopet vžgejo.

Tokrat je ugibanja sprožila igralka Jennifer Aniston v intervjuju za revijo InStyle, in očitno je po njenih besedah ‘reboot’ Prijateljev še kako mogoč.

“Še preden se je serija končala, so nas že mnogi spraševali, ali se bomo vrnili na male ekrane. S soigralkami iz te nanizanke, Courtney Cox in Liso Kudrow, pogosto govorimo o tem. Tudi sama sanjarim o tej možnosti. Resnično gre za najboljše delo, ki sem ga kadarkoli opravljala! Ne vem, kako bi nanizanka bila videti danes, toda nikoli se ne ve. Kar nekaj TV serij je, ki so doživele uspeh po ponovnem snemanju,”

je Jennifer Aniston povedala o tej možnosti.

Vsi pa niso enako navdušeni nad to zamislijo. Matt LeBlanc, eden od likov iz izvirne zasedbe, ki se je kasneje ‘osamosvojil’ s posebno spin-off serijo ‘Joey’ (resnici na ljubo je ta nanizanka, poimenovana po LeBlancovem liku iz Prijateljev, pri kritikih doživela polom, pa tudi vsak, ki ima vsaj malo dobrega okusa, bo povedal enako), je že eden od teh.

Jasno je dal vedeti, da nobeno ‘reboot’ oziroma ponovno snemanje nanizanke ne bo dovolj dobro, da prekosi original.

“Mislim, da v resnici nihče ne želi videti Joeya, kako gre pri svojih 50. letih na kolonoskopijo,”

se je pošalil Matt LeBlanc, namigujoč na to, da bi liki upodabljali pozne 40-letnike in 50-letnike, glede na to, koliko časa je preteklo od izvirne serije, prikazane v 90. letih. Preseneča, da ima tako stališče ravno LeBlanc, ki je naredil spin-off Prijateljev, ki pa ni bil niti približno tako gledan, kot nanizanka o šesterici prijateljev, ki so z nami delili svoje bivanjske, ljubezenske, stanovanjske, medosebne in karierne težave ter izzive.

Jennifer Aniston sicer meni, da bi zadeva šla skozi, češ da bi jim LeBlanca že uspelo kako pregovoriti. Če pa ‘reboot’ ne bi uspel, ima v rokavu še eno idejo:

“Še kakšno leto nam dajte, pa lahko Courtney, Lisa in jaz posnamemo ‘reboot’ Zlatih deklet in tako bomo čisto zares svoja zadnja leta življenja preživele skupaj!”

se je pošalila v intervjuju za InStyle. Veste kaj, zamisel sploh ni slaba… Me, ženske na poti v zrela leta ali tiste, ki so že tam, bi je bile pravzaprav srčno vesele! Kaj pa pravite ve?

 

D. S.

Foto: Fashion.hr, IMDB, Vulture, Bustle


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam