Vsebino omogoča Samsung / 25. oktober 2022

Ali veste, kaj vse zmoreta pametni telefon in ura, ko ju povežemo?

Pametni telefon in pametna ura nam lahko v veliki meri olajšata življenje. Najbolj pa nam bosta napravi v pomoč, če ju bomo povezali.

Živimo v obdobju, ko nam je življenje močno olajšano, za kar se lahko zahvalimo predvsem tehnologiji. A ko že mislimo, da naše življenje ne more biti bolj udobno, nam znamke predstavijo nove načine, ki naredijo naš vsakdan še prijetnejši.

Takšen primer sta pametna ura in pametni telefon.  Ko se enkrat povežeta, postaneta neločljiv par. Z roko v roki skrbita za boljše zdravje in organizacijo vsakdanjika ter posledično dvigata kakovost življenja na višjo raven.

Z mislijo na natrpan vsakdan je Samsung oblikoval pametni telefon Galaxy Z Flip4 in pametno uro Galaxy Watch5 Pro.

Eleganten, kompakten, zmogljiv

 

Galaxy Z Flip4 navdušuje že sam po sebi. Gre za najbolj vzdržljiv zložljiv telefon Samsung zaščiten z ekskluzivnim Corning® Gorilla® Glass Victus®+ steklom in Armor aluminijem – najodpornejšim aluminijastim okvirjem, ki ščiti tečaj naprave.

Hkrati je tudi prvi vodoodporni zložljivi mobilni telefon na svetu, ki lahko 1,5 metra pod vodo zdrži kar do 30 minut, brez kakršnega koli napora.

Kaj pa pregibanje? Zaradi napredne trpežnosti ga lahko brez težav zložite več kot 200-tisočkrat. Obenem pa vam oblika omogoča, da ga zlahka pospravite tudi v manjši žep.

Ujemite nočno življenje

 

Samsung je Galaxy Z Flip4 dodal izjemno funkcijo Nightography, s pomočjo katere boste lahko na najboljši možen način zabeležili tudi večerno dogajanje. Večje slikovne pike na širokokotni kameri pa vam bodo zagotovile odličen prikaz podrobnosti.

Dobra novica: Nightography funkcija ni namenjena samo fotografiranju, ampak se izkaže tudi, ko želite posneti video. Z izboljšanim OIS in VDIS nastanejo brezhibni posnetki brez tresljajev. Zmogljiva obdelava omogoča super nočni rešitvi, ki zmanjšata hrup in zagotavljata jasne posnetke tudi v nočnem času.

Galaxy Z Flip4 s FlexCam, prostoročno izkušnjo kamere, omogoča zajemanje fotografij iz različnih kotov. Skupinske posnetke, selfije in videoposnetke boste lahko sedaj zajemali na še bolj kreativen način.  

Pomožni zaslon po meri

 

Tu je še en sladkorček: Galaxy Z Flip4 je s prilagodljivim 4,82 cm pomožnim zaslonom poskrbel, da imate na voljo še eno platno za ustvarjanje. 

Po želji ga lahko spremenite z uporabo videov, fotografij ali lastnim AR emojijem ter tako personalizirate številčnico ure. S toliko nadzora ga lahko preprosto posodobite s svojim razpoloženjem, vremenom ali stilom, ki se bo prilegal vašemu videzu.

Vsakodnevna opravila so tako priročno vidna na zunanjem zaslonu, kjer lahko telefon upravljate s pritiski in potegi. Dostopate lahko do hitrih nastavitev, odgovarjate na sporočila in dodajate gradnike za preprost dostop do aplikacij – vse brez glavnega zaslona.

Boljše počutje kar na zapestju

 

Če boste v kombinaciji z Galaxy Z Flip4 uporabljali še Galaxy Watch5 Pro, bo vaš vsakdan postal še enostavnejši. Pametna ura bo štela korake, kalorije in spremljala vaš srčni utrip. Zaznala bo fizično aktivnost in sledila vašim rutinam.

 

S pametno uro lahko spremljaje svoje zdravje, dobro počutje in spalne navade ter lažje oblikujete boljše navade in dosegate zastavljene cilje.

 

Ko vas spozna, pa lahko izveste še svojo žival spanca in dobite koristne nasvete, ki vam bodo pomagali čim bolje izkoristiti vaš čas počitka.

 

Ko ste budni, bo ura štela korake, kalorije in še več. Zaznala bo fizično aktivnost in sledila vašim rutinam, pri čemer podpira več kot 90 vadb.

 

Svoj napredek lahko nato preverjate na vaši napravi.

 

In še najpomembnejše: ura vas ne bo pustila na cedilu, saj ima baterijo z največjo kapaciteto (590 mAh) v nosljivi napravi za avanturo na prostem. Za polnjenje baterije od 0 do 45 odstotkov boste porabili zgolj 30 minut!

Pametna ura bo spremljala vse vaše avanture: ima vrhunsko GPS sledenje poti, ki kolesarje in pohodnike vodi zavoj za zavojem ter jih ob povratku pripelje do izhodišča.

 

Vas skrbi, da bi se vaša pametna ura ob aktivnostih na prostem poškodovala? Galaxy Watch5 Pro se lahko pohvali še z izjemno vzdržljivostjo. S safirnim kristalom je prednji zaslon dvakrat močnejši kot pri predhodnici. Ohišje iz črnega oziroma sivega titana pa je nasploh neuničljivo in lahko prenese močne udarce.

 

Kombinacija obeh naprav bo vsekakor izboljšala vašo produktivnost in vam olajšala marsikatero opravilo.  Ob tem boste seveda prihranili veš časa za prijetnejše prostočasne aktivnosti.

 

 

Ko telefon prevzame delo ure in obratno


S povezljivostjo naprav med seboj lahko preko telefona in aplikacij še poglobimo vpogled v vse meritve, ki jih opravi ura, in obratno. Ura lahko v določenih okoliščinah “nadomesti” marsikatero funkcijo telefona, kot so prebiranje sporočil, opomniki, klici, prebujanje …

Naprave, ki delujejo v sožitju

Kombinacija obeh naprav vsekakor poveča produktivnost in olajša marsikatero opravilo, kar je velika prednost v današnjem hektičnem tempu življenja. A če imate naprave, ki delujejo v sožitju, bo marsikaj, kar se je prej zdelo nemogoče, postalo mogoče.