fbpx

Ali veste, kako povečati delovanje vaše dnevne kreme?

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran, Uncategorized

Bili smo na predstavitvi Caudaliejevega seruma Premier Cru.

Caudalie z navdušenjem naznanja predstavitev Premier Cru Seruma, najnovejšega izdelka Premier Cru kolekcije in naše uredništvo je bilo včeraj med izbranimi slovenskimi mediji, ki smo ga preskusili med prvimi v Sloveniji.

Serum vsebuje Vinergy®, ekskluzivno novo tehnologijo, ki sta jo patentirala Caudalie in Univerza Harvard. Ta edinstvena formula vsebuje zelo učinkovite sestavine, ki vidno popravijo znake staranja in povečajo delovanje vaše dnevne kreme. 

Dr. David Sinclair, Harvard Medical School pravi,

˝V zadnjih petih letih sem sodeloval s Caudalie-jem, da bi raziskali in razvili inovativne inovacije proti staranju. Med njimi smo odkrili rešitev, s katero bi sčasoma izboljšali energijski metabolizem naših celic, da bi se branile pred staranjem.

Naše prelomno odkritje Vinergy® je pripomoglo k obnovi celične mitohondrijske mase in proizvodnje energije, kar omogoča, da se naše celice branijo pred staranjem.˝

Serum vsebuje Vinergy®, ki je kombinacija Caudaliejevega Resveratrola in betaina iz rastlinskega izvlečka, ki deluje učvrščevalno, ščiti in pomiri kožo, hkrati pa izboljša zadrževanje vlage v koži. Dve sestavini združeni skupaj delujeta v sinergiji in imata neverjetne koristi za upočasnitev naravnega staranja kože.  Vinergy poveča sintezo kolagena za 46%. 

Premier Cru kolekcija je ekskluzivna mešanica vseh Caudalie-jevih patentiranih sestavin – Polifenoli, Viniferin, Resveratrol- ki zmanjšujejo znake staranja v enem koraku.

Povečanje učinka

Cauadalie raziskave so pokazale, da se učinkovitosti Premier Cru kreme za sedemkrat povečajo z uporabo Premier Cru seruma. Po prvem nanosu seruma je koža pomlajena in gladka. Po enem mesecu uporabe se znaki staranja vidno zmanjšajo in popravijo.

Ta lahka, gelasto-vodna tekstura, se takoj vpije tako, da je koža mehka, voljna in polna zdravega sijaja. Priporočljiv je nanos zjutraj in zvečer na obraz, vrat in dekolte po svoji čistilni rutini.

Klinični rezultati

  •  Po 7 dneh uporabe, 80% prostovoljcev je opazilo, da je njihova koža bolj čvrsta
  •  Po 7 dneh uporabe, 85%  prostovoljcev je opazilo izboljšanje tonusa kože
  •  Po 7 dneh uporabe, 73%  prostovoljcev je opazilo, da je njihova polt bolj enakomerna
  •  Po 7 dneh uporabe, 76% prostovoljcev je opazilo, da ima njihova koža lepši sijaj

 

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam