fbpx

Ali ženske res pričakujejo, da bodo moški zvesti samo njej?

Odnosi

Prejšnji teden je veliko naših bralcev, in predvsem bralk, razburil zapis anonimnega uporabnika foruma, ki je priznal, da zelo rad skače čez plot.

Pravi, da ne razume, zakaj si tega, kljub privlačni ženi, ne bi smel privoščiti.

Tako je zapisal (njegovega zapisa slovnično nismo popravljali):

“Jaz imam lepo ženo, prazvaprav nadpovprečno. Prve dve leti (do njenega 30.) sem ji bil tudi kar zvest, sedaj jih ima 35 in izgleda res še vedno fenomenalno, sam jaz si ne morem pomagat. Sam sem očitno ženskam zelo privlačen in jaz dejansko nobene prilike ne izpustim, da ga nekam namočim. Ko sva začela sem to delal morda 2-3 x letno, zdej pa res skoraj vsak teden. Doma sex štima in je reden, skoraj vsak dan, sam jaz vem, da mi bo žal, če katerokoli izpustim. Leta se ne vrnejo in neglede na to, da mi je moja resnično še zmeraj zelo všeč, mi pač ni dovolj.”

Seveda so se vsuli komentarji, kot na primer ta dva:

“Ženske oz. žene, če mislite, da vaš dragi mož pa ne (ali ne bi), se pa pošteno motite. Vsak moški, bi ga namočil takoj če ima možnost. Nekateri jih realno pač imajo, drugi ne. Naravno je, da moški svojo seme pusti na čim več koncih, te želje nobena morala ne more preprečiti. Žena in poroka, to je pa nekaj umetnega, izmišljenega.”

“Jaz imam tri otroke, s tremi mamicami, ne vidim kje je tu problem. Meni tudi ne paše biti prav dolgo z eno partnerko, otroci so mi pa všeč. In ja, lažje je biti vsakič z novo. Za žensko je pa tudi lažje, da ima samo enega otroka, kot pa tri.”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam